Boller på suppen


Posted On okt 13 2013 by

Boller på suppen

131020131735

https://www.facebook.com/groups/139025466306088/?fref=ts

Niels Hugo Røntved Andersen
Det er tilsyneladende, hvad muslimer gør ved Kristne, når de frit kan følge koranens bud, – vi er mange Kristne i Danmark og der komme flere og flere muslimer.

http://www.youtube.com/watch?v=NpCTug7xe9c&feature=share

A Christian man being “be-headed” for his Faith in Tunisia for leaving Islam

www.youtube.com

Warning: Do NOT let your Children watch this video: If you have a weak stomach be careful watching this video. 2 minutes and 39 seconds into this Video you w…
Share · 9 hours ago
 • Seen by 32
  5 people like this.
 • Torben Hyldgaard Det er din hals naeste gang. Ja dig, der laeser linjen her. Og din soester, dit barn dit barnebarn og din gamle far. Forbered dig. Det vil ske hvis ikke dansken rejser sig i samlet folk.
  9 hours ago · Edited · 1
 • Kate Andreassen de er sindsyge
  9 hours ago · 2
 • Niels Hugo Røntved Andersen Vi har religions frihed i Danmark, men hvor længe !? … det går jo vældig fint med at indføre halal slagtet og pint dyrekød i vore institutioner. Der skal helt andre boller på suppen, – de boller har DF.
  8 hours ago · 4
 • Carl-Erik Zølck … Hmm … Det er muligt … Niels Hugo Røntved Andersen … At DF har boller … Men hvad nu hvis man faktisk ikke bryder sig om suppe … Har du tænkt over det ? 
  http://df-nyt.dk/…/
  8 hours ago · 1
 • Niels Hugo Røntved Andersen Jeg har tænkt over alt og vi har suppe frihed i Danmark
  8 hours ago · 1
 • Carl-Erik Zølck … Hmm … Men … Niels Hugo Røntved Andersen… hvilke kommentarer har du til mit link ?
  7 hours ago · Edited · 1
 • Niels Hugo Røntved Andersen At der gennem DF´s historie af og til har været medlemmer, der vil føre en anden politik og på andre måder, end den der har ført til DF´s historiske succes. Melder man sig ind i DF og vil føre Radikal Venstre politik, så må man melde sig ud igen og ind i Radikale Venstre. Melder man sig ind i DF og vil nazismen, så må man melde sig ud igen og ind i et selskab med ligesindede. Kan man ikke lide suppe, skal man ikke bestille suppe og så brokke sig over, at man får suppe, – vi har suppe frihed i Danmark ! … jeg havde sådan set både kommenteret dit link og svaret på dit spørgsmål, – men nu således uddybet.
  7 hours ago · Edited · 2
 • Carl-Erik Zølck … Hmm … det syntes jeg egentlig ikke du har …Niels Røntved Andersen … For du har fx. ikke forholdt dig til emnet – Medlemsdemokrati … Hvilken holdning har du til det?
  http://df-nyt.dk/…/
  6 hours ago · Edited · 1
 • Niels Hugo Røntved Andersen Jeg har den holdning at medlems demokratiet, som det udfolder sig i DF, – er meget tilfredsstillende.
  6 hours ago · Edited · 2
 • Carl-Erik Zølck … Da der er medlemmer som konstatere at det er ikke eksisterende – så må jeg erkende at du har svært ved at forholde dig noget som ikke findes. – men lad os så se på – dobbelt eller triple mandater i byråd, regionalråd, Folketing eller EU-parlamentet. – Hvilket holdning har du til det Niels Hugo Røntved Andersen ??
  http://df-nyt.dk/…/
  6 hours ago · Edited · 1
 • Niels Hugo Røntved Andersen Du har fået svar for den 25 øre, fortæl om dine egne holdninger.
  6 hours ago · 2
 • Carl-Erik Zølck … Nå … Tør du ikke udtale dig ???
  Så bekræfter du jo kun påstanden … om manglende ytringsfrihed –http://df-nyt.dk/…/
  6 hours ago · Edited · 1
 • Niels Hugo Røntved Andersen Tør du !?
  6 hours ago · 1
 • Carl-Erik Zølck … Det var vist ikke emnet … men kan se at du har det svært.
  http://df-nyt.dk/…/
  6 hours ago · 1
 • Niels Hugo Røntved Andersen Vi har vist ikke været heldige med dig Carl, – du har ikke forstået gruppens formål, – det er under alle omstændigheder ikke nogen børnehave for retarderede pattebørn indstillet til særundervisning. Jeg er heldigvis den, der sidder med knappen til dit katapultsæde og nu tager jeg lige en kop mokka, så kan du nå at sige noget uartigt Carl, – og er der nogen, der vil savne Carl, så kan de også lige nå, at sige farvel inden jeg kommer tilbage og trykker på knappen.
  5 hours ago · 2
 • Carl-Erik Zølck … Hmm … Tja … Niels Hugo Røntved Andersen … Så syntes jeg du bør have lidt at spekulere over … Når du nu har valgt at blokeret mig … http://df-nyt.dk/…/
  5 hours ago · 1
 • Niels Hugo Røntved Andersen Du får jo masser af likes Carl-Erik Zølck, – men kun af dig selv, så ingen vil vist savne dig og er der, kan de gå samme vej som dig. Dine links til dine egne løgne, kun læst af dig selv, – giver mig ikke noget at spekulere over, – blot vil jeg sende et link til din hjemmeside, – til DF og opfordre dem til at stoppe din bagvaskende løgne historier og få dig i behandling på ubestemt tid, – FARVEL CARL ! 
  3 hours ago · Edited · 1

For yderlig læsning.

Klar Suppe med Boller

 
En tikkende bombe under det Danske velfærdssystem

 
DF-medlemmer efterlyser Demokrati og Ytringsfrihed

 
Firoozeh Bazrafkan: Karen har du set den der dokumentar om …

 

Last Updated on: juni 19th, 2018 at 10:31 pm, by CEZ


Written by CEZ


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *