Smædebrevs-skribenters blodrus


Posted On jan 30 2015 by

Smædebrevs-skribenters blodrus
Disse ånsformørkede smædebrevs-skribenter, der med vanviddets tankegods massefremstiller det ene klamme smædeskrift efter det andet, bruger enhver anledning til selvprovomering.

Smædebrevs-skribenters gentagende tema, “Dem og os” – ligger rimelig fast, resten er stort set kun en dårlig skjult mudrede dagsorden, et fænomen som dyrkes flittigt på Fyns Stiftstidende.

Så kunne man vel tænke, hvorfor vælger redaktionen at udgive åndsformørket propaganda-lignende smædeskrifter.

Svaret ligger lige for, det må være den nemme løsning.
For det kan være et valg imellem, at skulle bruge timer på, at diskuterer med skribentens hysteriske venner, – hvis man vel at mærke, i stedet vælger at droppe makværket.

Et sådan har Carsten Halvorsen reflekteret på, selv om der ikke er nogen tvivl om, at den type læserbreve kun har til formål at fremprovokerer en ekko-effekt så budskabet bliver gentaget.

En direkte stor løgn der præsenteret som faktum, kan hvis den gentages ofte nok blive accepteret som sandhed. “Man læser det hele tiden” – og så må det vel være sandt, kunne konklutionen blive.

300120151513

– 28. januar havde jeg nedenstående replik i Stiftstidende i en let forkortet udgave.
Årsagen var, at fru Rachel Adelberg Johansen fra Trykkefrihedsskaberiet helt forudsigeligt prøvede at slå politisk mønt på attentatet mod Charlie Herbdo.

Det ville jeg ikke lade være uimodsagt.
Debatredaktionen havde forsynet mit indlæg med overskriften, “Ytringer under ansvar”, og det dækker fint. Skriver Carsten Halvorsen på sin Blog.

Charlie Hebdo tragedien
De kriminelle terrorister i Paris var velkendte af politiet, men på grund af manglende samarbejde mellem de nationale myndigheder i Belgien og i Frankrig lykkes det ikke at få afværget angrebet på Charlie Hebdo. Skriver man i Margrete Aukens nyhedsbrev

For yderlig læsning.

Margrete Aukens nyhedsbrev

 
halvorsensk: replik til fru Adelberg Johansen

 
Ekstremistisk hadetalende evangelist fyret

 
Rachel Adelberg Johansen tilslørede kvinder

 
Rachel Adelberg Johansen: Hvad bliver mon det næste, som en overnational myndighed som FN vil blande sig i?
 

Last Updated on: juli 3rd, 2019 at 8:15 am, by CEZ


Written by CEZ


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.