Wild west, Dansk Folkeparti Hjørring-kredsen


Posted On dec 20 2014 by

Wild west, Dansk Folkeparti Hjørring-kredsen
Et politisk parti, som burde værer demokratisk, er jo samtidigt et krydsningsfelt for meninger og holdninger, og som sådan, bør der vel værer interne uenigheder og små magtkampe, som en naturlig del af den demokratiske proces i et retssamfund.

Ekstrabladet fortæller:
– Der har i fem år været intern strid på kryds og tværs i DF i Hjørring, altid med Vivi Jensen i centrum. Hver gang har nogle forladt partiet. Andre, der bakkede Vivi Jensen op, er blevet – men efter nogen tid har de vendt sig imod hende.

Vi var klar til igen at forsøge at mægle, men vi kan ikke acceptere, at interne uenigheder skal ende i retssalene, siger organisationskonsulent i Dansk Folkeparti Steen Thomsen til Nordjyske.dk.

Med den afgørelse dømmer Dansk Folkeparti, Vivi Jensen ude, – og står nu tilbage med personer, hvis troværdighed og virkelighedsopfattelse, måske er lidt alternativ-elastisk.

(Advokat-henvendelse til Nordjyske kan downloades her som et WP-dokument)

 
201220141203

Gruppenavnet ‘Dansk Folkeparti Nordjylland’ ændret til ‘Facebook sag i Hjørring‘ 

Sagen kommer for retten ifølge, antagelig pålidelig kilde, den 5 januar.

[Opdatering 6:06:15 – Med en rettelse.
Sagen kommer angiveligt for retten d. 21/22 september 2015.
Der skulle være sat 2 dage af til sagen ved retten i Hjørring, hvis informationerne er korrekte.]

Samme kilde kunne berette, at Vivi Peyk Jensens bolig i bedste wild west stil, i går blev overvåget af to personer (Angiveligt, Vibeke Købstede og Tom Bork) der i samme bil, hele tre gange kørte forbi, sidste gang med hovedet ud af vinduet, mens de filmede en bil som var parkeret i hendes indkørsel. (Opdateret 26-12-2014. Oplevelsen bekræftet af bilejer).

Ved det seneste byrådsvalg blev Vivi Peyk Jensen politianmeldt af en partikollega for at krænke privatlivets fred, da han mente, at hun uretmæssigt viderebragte personlige oplysninger og billeder, – han blev få dage efter smidt ud af partiet.

Vivi Peyk Jensen er nu også blevet ekskluderet, og fortsætter som løsgænger i byrådet.

Dansk Folkeparti i Hjørring-kredsen, har Thisteds viceborgmester Ib Poulsen opstillet til næste folketingsvalg, hans faste støtte er, ja gæt engang, – Vivi Peyk Jensen.

Straffesag imod byrådskollega
Sagen som Vivi P. Jensen har rejst er imod Vibeke Købsted, der ifølge Vivi P. Jensen, uretmæssigt har beskyldt hende for blandt andet at have fået et polititilhold for psykisk vold, hærværk, tyveri og voldstrusler, samt beskyldninger om afpresning, skriver Nordjyske.

Vivi Jensen mener at kunne bevise, at det er hendes byrådskollega, der står bag en årelang chikane.

En chikane, som blandt andet har betydet, at Vivi Jensen er blevet anklaget for identitetstyveri på Facebook – anklager gående på, at hun skulle have oprettet hadesider mod andre lokale medlemmer af Dansk Folkeparti.

– Jeg er blevet groft chikaneret siden valget sidste år, og nu vil jeg have mit navn renset. Og jeg har nu beviser for hvem, der står bag chikanen, og derfor har jeg stævnet Vibeke Købsted, fortæller Vivi Jensen til TV2/Nord.

Ved Generalforsamlingen, for DF Hjørring – torsdag d. 20. februar 2014. redegjorde Vivi Jensen i sin egenskab af forman/forkvinde for regnskabet i sin beretning.

Der stilles efterfølgende spørgsmål om, hvor private bidrag er bogført og man konstaterer, at der åbenbart skulle være to konti, hvor bidragsydere har indsat penge.

Hverken Formand, kassere eller revisor har kendskab til hvor disse penge er, og angiveligt aner de ikke engang, at de konti har- eller eksisterer.

– Den tidligere kassere Per Hyldig er den eneste der har kendskab til det. Med dette forbehold, som skal undersøges – godkendes regnskabet, ifølge referat.ved Generalforsamlingen, for DF Hjørring – torsdag d. 20. februar 2014. – Som iøvrigt er skrevet af Vibeke Købsted.

Og således føjes der nye spændende begivenheder og kapitler til, Wild west, Dansk Folkeparti Hjørring-kredsen.

For yderlig læsning

Efter årevis med intern strid: DF smider lokalpolitiker ud

 
Ekskluderet DF’er i Hjørring: Jeg er blevet chikaneret af partikollega

 
Anklager om tyveri, fusk og afpresning bag ny DF-udsmidning

 
Hakon Nielsen: ‘Jeg forstår Marlene Harpsøe’

 

Ytringsfrihed – Skræmt til tavshed

 
Retssag rammer DF: Ekskluderede folketingskandidat af frygt for at blive til grin

Næste kapitel

The Good, the Bad and the Ugly i Hjørring

 

Last Updated on: august 27th, 2017 at 7:53 pm, by


Written by CEZ


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!