Aarhus EDL-Demo-aktivist 7 måneder i fængsel

100520131354

André Daner
Hej alle venner. Jeg er ked af at må meddele jer, at jeg er kommet ud I noget snavs………Jeg sidder derfor I Horserød Statsfængsel de næste 7 måneder, men håber at I alle vil gøre en aktiv indsats for vores land, så tager jeg mig af de udviste perkere som sidder på min afdeling……..
Fortsat god dag til alle Infidele……
No Surrender…
Skriver Andre på Facebook i ‘Valhal-Gruppen’

100520131400

For ca. 3 måneder siden forlod han det selvsamme fængsel, efter at have været i kriminalforsorgens varetægt, i omkring et halvt år.

Det var vel egentlig Mogens Glistrup som var med til at gøre Horserød Statsfængsel til en slags værested for mediedarling og kendis-kriminelle.

De kendte og medie-berømte men nu igen også et opholdssted for Andre.

For yderlig læsning.

Aarhus Counter-Jihad-taler, 108 dage i fængsel

040520132210