Anmeldt for trusler efter debat på Facebook

Det er igen, igen den flere gange volsdømte Kasper Mortensen, talsmand for Danish Defence League, som har rodet sig ud i noget snavs

Anders Gravers opfordre på Facebook til, at hans supportere støtter op bag politianmeldelsen.

Det er ihvertfald hvad han skriver

Angiveligt så skulle Kasper Mortensen have truet en kvinde
– Hvilket jo på sin vis er tankevækkende i sig selv.

Kasper Mortensen er 26 år, været 3 gange i spjældet, er førtidspensionist pga. stoffer og har kostet det danske samfund kassen allerede – og kommer aldrig til at bidrage med 1 krone til dk.

Og – Han prøver at true folk til tavshed, hvis de har en anden mening end ham. Skriver man i samme debat.

Reference
//jv.dk/artikel/Regionalt–Talsmand-anmeldt-for-trusler-efter-debat-paa-Facebook
//JP.dk: Islamkritisk talsmand anmeldt for trusler efter debat på Facebook

For yderlig læsning

P77.dk: Danish Defence League er ikke islamkritiske men racister
 

45 comments on Anmeldt for trusler efter debat på Facebook

 1. Hvor er det dog ynkeligt på mange måder. En stakkels mand uden perspektiv for fremtiden lader sin livslede gå ud over sine medmennesker.

  Men i alt det sørgelige er der desværre en langt mere alvorlig del.
  Nemlig at hans syn på personer som ikke har den samme frygt for muslimer som han, minder meget om Nazisternes syn på de som støttede Jøderne i 1930erne og 40erne. At de var landsforrædere og dermed en del af et opfundet fjendebillede.

  Man kan naturligvis ikke tale fornuft med en mand som ham, men forhåbentlig kan vi stadig nå ud til de unge inden de lader sig opsluge af den mareridts-verden som Kasper Mortensen og hans meningsfæller lever i.

 2. Truet!!!, fordi han ved hvor hun bor, alle kan da se på hendes profil hvor hun bor!!!!
  Måske CEZ du skulle indsætte selve artiklen, hvor hun sviner K.M til og skriver opdigtede løgn historier vedr. Kasper!
  Men igen NEJ, det vil jo vise et helt andet billede af hende, for du ønsker jo kun at få ram på visse personer ikke sandt!

 3. Gitte:

  Hvem fanden vil troppe op til “debat” med en voldsforbryder?

  Og vil du være tryg ved at Jøncke skrev, at han ved hvor du bor?

 4. Dennis,når man skriver på sit profil hvor man bor, så kan det vel ikke komme bag på hende, at han ved det..

  Er ikke bange anlagt, så er helt tryg hvis Jøncke vidste hvor jeg boede :)

 5. Gitte:

  Ville du også være tryg ved at en voldsdømt ved navn Mehmet ved hvor du bor?

  Som i øvrigt en flot samling økser.

 6. Dennis

  Kan ikke se der er noget at anmelde, fordi K. M, vidste hvor hun boede, hun har jo skrevet det på hendes profil, hvor alle kan gå ind og se det…

  Synes du skal gå ind på JV.dk og se det tidligere indlæg, der hvor hele sagen udspiller sig og se hvad hun skriver af løgn om K. M.

  Jeg er af den mening, at jeg ikke vil gå og føle mig utryg hver dag, fordi den ene eller anden ved hvor jeg bor. Alle kan finde ud af det, også selv om man havde skjult adr. så skal de nok finde frem til en, hvis de ville det.

 7. Gitte
  Nu er det heldigvis politiet der skal vurdere om det er en kriminel handling og ikke dig.

  Hvad sker der for den latterlige forening DDL de 20 personer der er fuldgyldige medlemmer er enten på førtidspension eller voldsdømte, derudover er der kvinder som ønsker at udstille deres herligheder for enhver. Det er hellere ikke ualmindeligt at tage andre navne end sit eget – ja jeg forstår ikke hvorfor alle de stakler ønsker at være medlem af denne forening

 8. Michael Larsen

  Har jeg sagt det ikke er politiet til at vurdere det????

  Hvis foreningen DDL er så latterlige, så forstår jeg da slet ikke du vil spilde tid på at læse omkring dem…

  Så lige en tilføjelse, min straffeattest ren :-))

 9. Gitte
  Du skriver; Kan ikke se der er noget at anmelde, fordi K. M, vidste hvor hun boede, hun har jo skrevet det på hendes profil, hvor alle kan gå ind og se det…

  Med det mener du at hun er selvforskyldt, det er faktisk Kasper Mortensen den danske mand af et skvat som aldrig har udført noget som helst andet end at vandre rundt og hade folk som han er uenig med, At du ønsker at bakke op om et skvat som ham siger en hel del om dig.

 10. Gitte og jeg har en ferrari og mercedes, du kan skrive alt det du synes om dig selv men det er svært at bevise ikke. Kasper Mortensen er jo hellere ikke voldelig, selvom manden har 3 dom for vold, siger han selv.
  Jeg er jo nødt til at følge med i DDL idioti således at de kan bekæmpes.

 11. Irona
  Jeg kan jo se at du er en af ddl, anonymt navn som tror at de ved noget, men intet arbejde har. Jeg kan se at du tror på GUD(Oh my god)

 12. Irona
  du har også været i fremmedordbogen, flot klaret.

 13. ( oh my michael ) hvis du kan se at jeg er medlem af noget som helst, lider du altså af vrangforestillinger

 14. Michael Larsen

  Når man arbejder i sikkerhedsbranchen skal man have ren straffeattest, specielt den branche hvor jeg er tilknyttet.
  Ikke nok med det, så skal den fornys hvert år, ligeledes mit sikkerheds id-kort.

  Kan stadig ikke se, der skulle være noget at anmelde vedr. han kan se hvor hun bor, når hun har lagt den på hendes offentlige tilgængelig fb.profil, derfor bakker jeg op omkring det..men det finder hun sikker også selv ud af.

  Hvad du mener om mig, rager mig så langsomt, men venter da spændt på at se, om du kan bekæmpe DDL..ha ha

 15. Gider nærmest ikk forsøge at forsvare, hverken mig selv eller andre for dig CEZ(Du laver jo alt om, så det lige passer i din fantasi). Hvis nogen ville dig noget, tror du så ikk det var forsøgt af denne.? – Men ska du nu slæbe Kasper M ind i “retsmøllen”, troede selv du var mere voksen end som så(Sørgeligt og stort ressoucespild). Vi ved jo du taber sagen, da der ikk er noget hold i den(Se CEZs retssager, TABT, TABT, TABT igen). Men at følge folk som du gør er personligt og chikane, hvilket er en ægte lovovertrædelse i Danmark. Selv journalisten ka f.eks. få et polititilhold, sådan et får man jo normalt på folk – Enten ved f.eks. chikane eller ved såkaldte trusler….

 16. Erik Mikkel Pedersen
  gik du ud af skolen i femte klasse. Kasper Mortensen trak sig selv ind i retsmøllen for vold.

 17. Gitte

  Temmelig hemmelig agent Gitte. Jeg tror ikke at din arbejdsgiver ved hvilke holdninger du har, hvis de gjorde så var du nok ikke der så længe Hvis det rager dig langsomt hvorfor svarer du så?

  DDL bekæmper sig selv så det venter jeg da på.

 18. Michael Larsen

  Jo min arbejdsgiver ved alt om mig har været der i mange år jo og har ikke noget at skjule.

  Bare der ikke gror mug på dig med alt den venten på DDL skulle bekæmpe sig selv :-))))

  Du er ikke en af mine venner, derfor rager det mig langsomt hvad du mener om mig!

 19. Michael Larsen / CEZ. Jeg vil fra nu af tage og la være at kommentere/prøve at føre en meningsfuld debat med dig. Vil helt ærligt ikk lægge og tale retorisk pænt, imens du gang på gang sviner mig og pt. Alle. Med dine trælse ord, jeg er noget yngre end dig men selv kommet over puberteten. Så nu er det fremover op til dig CEZ, om du vil debattere eller jeg ligeså godt ka spare det. – Ellers send mig en e-mail, så ka vi debattere via e-mail. Så slipper folk/dine få læsere, for ALT det ubehagelige du forsøger. Jeg vil gerne føre en debat imellem “oz” fremover, istedet for at sku offentligt svines. Jeg respekterer jo at du har ytringsfrihed CEZ(selvom du benytter den lige “forvirrende & urigtigt” gang på gang). Men op til dig fremover eller send din mail-adr, du ved jo ganske udemærket alt om mig(sikkert mere end jeg selv). :)

 20. Gitte dit sølle skvat det rager dig jo, hvorfor ellers kommentere hele tiden? Du er ikke inviteret herind, du kommer af egen fri vilje, så selvfølgelig ragelset dig. Nu ved du meget lidt om hvor gammel jeg er. Ærligt talt ved jeg ikke om du taler til mig eller alle din “venner”

 21. Jamen, så ha du dig en Go`morfar CEZ og tænk du lidt over det hele. Så kigger jeg herind om du har svaret eller er snakkesalig senere, du har jo ind imellem det med at bruge godt med tid inden du svarer(sørøver-historier er sværere at lave også huske, end den “nøgne” sandhed CEZ). :)

 22. Hey Gitte! Dejligt at se du oz forsøger at tale fornuft med CEZ, meen hva laver et par gode ustraffede borgere her.? – Mener med alt den ordleg og retoriske ukorrekt-heder, jo. Vi forsvarer hva vi tror på og synes efter egen overbevisning, der er det rette for flertallet og vi ka enda respektere en fair ret fra evt. minoriteter. Bar hva vi gør er vores bedste, så ka vi ikk gøre det bedre. – Ka du følge mig CEZ.? Hva får du ud af de der artikler du laver, for ka seriøst ikk generalt forstå dig eller følge en dybere mening. Er der en overhovedet.???? – Så vil jeg svare dig på et lign. spørgsmål, hvis du har et svar(Men glem at spørge om noget personligt om nogen som helst). Du ved oz jeg er en person der ikk holder mig tilbage, for at sige det meste som det er(Bar ikk personlige ?. Der tænker jeg specielt om andre). He, eller ka sende et fin foto til dig, så ka du jo bruge det i df-nyt junglen “en grå dag”. :) – Ku godt li at vide om du arbejder efter en eller anden slags alm. mål.???? – Tænker ikk bar på overstående artikel, men generalt hvis du fanger den. :)

 23. Kære lille Michael Larsen,
  når jeg skriver det rager mig langsomt hvad du mener om mig, så det dig Michael Larsen jeg mener.

  Men Michael Larsen, det rager mig, når mine venner bliver hængt ud i en løgnhistorie, så bliver jeg vred!

  Er du inviteret herind Michael Larsen eller kommer du af fri vilje????

 24. Ser man alle artiklerne i et stort sammenhæng, så har vi et collage som viser den ekstreme højrefløjs sande ansigt.

  Der skal ikke herske tvivl om, at man skal passe på med at sammenligne DDL, SIAD og diverse undergrupper, med nynazismen, men tonen er dog ikke uden sammenligning.

  Alle som forsvarer disse organisationer, definerer Islam som en form for andenrangstro. Dette betyder at de personer som praktisere religionen også automatisk degraderes til andenrangsmennesker.

  Den retorik som vi ser i facebookgrupper såsom Valhal, SIAD, DDL osv., er direkte sammenlignelig med den retorik man brugte om jøderne i Sovjet og i nazityskland.

  Dette er ikke ensbetydende med at medlemmerne af gruppen er tilhængere af disse terrorregimer, men derimod at de har samme syn på mennesker som disse regimer.

  Jeg ville ønske, omend jeg ved det er urealistisk, at personerne i SIAD og DDL, ville tage deres retorik til efterretning.

  Muslimer udgør ikke en farer for det danske samfund. Der er fundamentalistiske muslimer i Danmark, af hvilke nogle ønsker at omstyrte det danske demokrati, men disse udgør måske 100-200 personer.

  På højrefløjen ser vi fortsat såkaldte “genrejsere” og disse udgør måske samme antal.

  Vi skal bekæmpe fundamentalisme, uanset om vi er på venstrefløjen eller højrefløjen. Men det handler om alle former for religiøs fundamentalisme, dvs. også Kristen fundamentalisme, jødisk, islamistisk osv.

  Men vi skal også bekæmpe de grupper på højrefløjen som medvirker til at marginalisere og stigmatisere personer grundet deres etniske baggrund eller kulturelle eller religiøse overbevisning.

  Den kamp er i fuld gang, og vi har med alt tydelighed set at Danskerne ønsker et samfund hvor tolerance er i højsædet. Århus var et godt eksempel, men også de fantastiske mennesker som holdt alsang foran nazisternes diverse huse i rundt omkring i Jylland, senest ved Ålborg.

  Håber virkelig I vil begynde at tænke længere end jeres antiparti mod Zølck og istedet sætte jer ind i befolkningens holdninger. Et stort flertal i befolkningen deler ikke de holdninger som DDL og SIAD repræsentere. Det eneste disse organisationer muligvis har en chance for at finde flertal mod, er moskeer, men heldigvis har vi i København et andet syn end mange fra Jylland og Fyn, og moskeerne bliver snart en realitet.

 25. Erik Mikkel, gik du ud af femte klasse. Men er det ikke standarden når jeres fællesskab skal skrive jeres lort. Men kriminalforsorgen tilbyder undervisning når I er inde og sidde, men det virker sgu ikke som om at I bruger tilbuddet. Alt der er loaded op er jo fra din egen side, men det er jo ikke altid sandheden I skriver eller hvad?

 26. Store Gitte
  Jeg er lige så lidt inviteret som du er, men det had som du og dine præsentere, skal da ikke stå usagt. Alt der bliver hevet frem er jo noget som er skrevet på enten facebook eller andre sider, men når man bliver udstillet er det jo ikke rart, men det er jo dine venner så forsvar dem og blive ligestillet med deres had, your choice. Men sjovt at du bliver ved med at svarer mig når du dybest set ikke gider og det rager dig. Men vær sin lyst

 27. Jeg er en Mand af ord, er dette ikk godt nok for dig Michael Larsen. Så dig om det, folk som kender mig ved hva de ska. Så går nok du, dont worry about me. :) – Nå, neaj ærligt så blev jeg faktisk smidt ud af en skole i 6 klasse, allerede da var ytringsfriheden begrænset(Ellers var det vist min viden). Ha ha, har vi det ikk dejligt her, hva Michael.? :)- Hva tror du selv, loven siger i DK at alle ska have en folkeskole. Jeg afsluttede en 9 klasse som alle andre så drenger du, så er vi på samme niveau nu ikk. :)- Værsgo Zølck, du ynder jo oz lidt satire ind imellem. Hvem gør ikk det, hva søren Zølck er her en som påstår du er et menneske indeni, ligesom/lidt som alle andre. :)
  HUSK LIGE ALLE, at Valhal, DDL og SIAD IKK er “samnarbejdspartnere” som der hentydes til ovenstående, men hver sin gruppe. Valhal er IKK samnarbejder/programlægger med de andre, men læs evt. selv derom de rigtige steder, men det ved de fleste vist hvordan hænger samn.

 28. Erik Mikkel Pedersen
  flot skrevet Hvad så er det 2/3 af de 20 i hver forening der sidder i fængsel? det er jo efterhånden et adelsmærke for medlemskab at have siddet i fængsel og helst for vold.

 29. Carl-Erik, nåå neaj. Michael, Yes : Du er nu en hyggelig fætter hvis du vil, synes oz selv Satire er meget hyggeligt på et pænt niveau :) – Bar det der fængsels-spørgsmål, det går du ret stærkt op i hva. Jeg er bar små “kørt-træt” i det, har jo svaret dig derpå. Hva vil du mere ha, eller har du bar ikk lige noget andet at “kaste” med.? – Går ud fra du hentyder til mit opslag om 1/3 løgn er et minimum`s niveau, når der bliver skrevet fra bag din skærm. Ved godt jeg måske underdrev lidt, men såå slem som du indimellem er vil jeg jo ikk vise offentligheden Carl-Erik. – Det var jo ikk lige hjemme i “jordhulen/df/p77-junglen”, men et sted med pænere folk. – Vidste jo ikk lige Du snusede rundt der oz, men så må vi ha tjekket under tæppet jo. – Ha en Go`Dag Carl-Erik, hyggeligt med en direkte, men stadigt pæn retorisk debat/kommentar. Tænk Optimistisk, aldrigt modsat :)

 30. Erik,
  CEZ leger nok stadig med ordsproget “kært barn har mange navne” :-)))

 31. Nej, men kan da se Michael Larsen/ CEZ, du forstår alligevel :-))

 32. Store Gitte/Birthe Jensen/Hansen/Bondegaard
  Temmelig hemmelig agent
  Jeg fatter ikke en meter af dine signaler, men sådan er det jo med jer ekstreme

 33. Michael Larsen/Cez hvis du ikke fatter en meter, så ring til Peter…

 34. Gitte, han tror, du er mig:))) ja, det fortæller en del om hans hjernefunktion

 35. Birthe tulle bondegaard jensen-hansen, det er simpelthen ikke sandt du har jo skrevet herinde, kvinde du lyver jo!

 36. Stor knudret Gitte
  Jeg fatter mere end rigeligt hvad dig angår. Det er dig der roder rundt i det. det ene øjeblik fatter jeg iflg. dig hvad der foregår men under 2 timer så mener du at jeg ikke forstår noget – det er sgu ikke hjernen der trykker dig fladfodet og ej heller studenterhuen – er det så dit had til andre mennesker, bingo det kunne måske være det.
  Ham Peter er det en du kender?

 37. Birthe jensen -. hansen tulle bondegaard hold da op hvor blev du glad

 38. Jeg ser, at du er ret forvirret Michael ;-) jeg havde ikke skrevet herinde, før du skrev om mig….

 39. Nøj Birthe tulle bonderøv jensen-Hansen
  Du fatter da intet

Comments are closed.