Dansk Folkeparti bestyrelsesmedlem enig med P77.dk

Dansk Folkeparti bestyrelsesmedlem enig med Netavisen P77.dk
For som DF-bestyrelsesmedlem Johnny F. Andresen skrive på P77s facebookside:
»Jeg giver jer fuldstændig ret. Hvis man har så radikaliserede holdninger som at mene, at man bør atombombe Mekka, så skal man naturligvis ekskluderes og ikke blande sig i politik.
Derfor har naturligvis ikke en så umenneskelig holdning.«
(Kan ses som Screencap her)

Alternativ troværdig
Den sidste linie herover er dog, meget lidt overbevisende i sin ordlyd.
For som man kan se på diverse Screencap, fra nogle delte propagandavideoer, så er der en tydelig tilkendegivelse af, at man deler holdning med den tænkte propaganda-fantasi.

Screencap
P77.dk beskriver det således: »Screencap/Johnny F. Andreasen Facebook 2017. Billedtekst “Tja noget om det..!” skrevet af Johnny F. Andreasen. Klip fra en antimuslimsk video der viser muslimernes hellige by Mekka i Saudiarabien blive udsat for et atombombe angreb.«

Screencap
I et senere Screencap, når DF-bestyrelsesmedlem Johnny F. Andresen frem til noget nær den ultimative generalisering, ved at hævde; »Men konklutionen er alligevel den samme«.
At man fortsætter sin tekst med en forkølet udenomssnak, efter den tekst på det herover beskåret Screencap, flytter ikke den først fremsatte påstand, selv om det måske er skrevet en dag man var sur.

»Konklutionen«
Ud fra 60ernes storfilm, Cleopatra, så kan det unægtelig være vanskeligt at følge de tanker, som DF-bestyrelsesmedlem Johnny F. Andresen, giver udtryk for på Netavisen P77.dk.

Cleopatra
– Cleopatra er en 1963; amerikansk episk historisk drama-film om de kampe Cleopatra VII, dronning af Egypten, havde for at modstå de imperiale ambitioner fra Rom.

Filmen blev instrueret af Joseph L. Mankiewicz efter et manuskript tilpasset af Mankiewicz, Ranald MacDougall og Sidney Buchman ud fra en bog af Carlo Maria Franzero.

Filmens stjerner er Elizabeth Taylor, Richard Burton, Rex Harrison, Roddy McDowall, og Martin Landau. referance fra Wikipedia.

Indledende Plot
Efter slaget ved Pharsalus i 48 f.v.t. hvor Julius Cæsar ( Rex Harrison ) har besejret Pompejus den Store, flygter Pompejus til Ægypten, i håb om at mobilisere støtte fra den unge farao Ptolemæus XIII (Richard O’Sullivan) og hans søster Cleopatra (Elizabeth Taylor).

Referanceliste
Hjemmesiden //en.wikipedia.org/wiki/Cleopatra_(1963_film) –
Hjemmesiden Wikipedia, den frie encyklopædi: Cleopatra (1963 film)
Hjemmesiden //da.wikipedia.org/wiki/Kleopatra_7.
Hjemmesiden Wikipedia, den frie encyklopædi: Kleopatra 7.
Netavisen, P77.dk – P77.dk: df-politiker god ide at atombombe mekka under pilgrimsfærd
 

1 comment on Dansk Folkeparti bestyrelsesmedlem enig med P77.dk

Comments are closed.