Debat om nordisk samarbejde på Christiansborg

020920132150

Debat om nordisk samarbejde på Christiansborg
På torsdag deltager Margrete i en debat om nordisk samarbejde i EU. Debatten er arrangeret af Europabevægelsen, Foreningerne Nordens Forbund og Norden i Fokus og foregår på Christiansborg fra kl. 15.00. Skriver man i Margrete Aukens pressemeddelelse

–og fortsætte.
Efter et oplæg af Mogens Lykketoft og forsker Uffe Østergaard skal Margrete debattere nordisk samarbejde med blandt andre Morten Helveg, Stortingets præsident Olemic Tommesen og Dansk Metals EU-chef Jens Boe Andersen.

De skal diskutere visioner for samarbejdet mellem de nordiske Europa-parlamentarikere, hvilke visioner de nordiske borgere har for samarbejdet, hvad Europas rolle skal være fremover – og i særdeleshed hvad Nordens rolle skal være i den sammenhæng.

For Margrete, der i 1980erne var medlem af Nordisk Råd, er det nordiske samarbejde en helt naturlig del af hverdagens arbejde i Parlamentets Grønne Gruppe.

Blandt andet mødes flere af gruppens nordiske MEP’ere og deres rådgivere fast ved plenarforsamlingerne i Strasbourg og diskuterer aktuelle politiske problemstillinger og udveksler erfaringer og idéer.

For yderlig læsning.

Seneste nyt fra SF
 
Se den Grønne gruppe i parlamentet her