Efter Dansk Folkeparti og VK har nedlagt hundredvis af sengepladser på de psykiatriske afdelinger

Efter Dansk Folkeparti og VK har nedlagt hundredvis af sengepladser på de psykiatriske afdelinger. Så opstår der situationer, hvor patienterne bliver desperate og tyr til vold.

Der mangler senge, politikerne må beslutte, om de virkelig vil løfte psykiatrien, det er et politisk valg. Formanden for Dansk Psykiatrisk Selskab, Anders Fink-Jensen, siger, at mangel på lukkede sengepladser gør hverdagen mere stresset for patienter og personale.

»For halvandet år siden lovede politikerne en psykiatri i verdensklasse. Men nu ser vi igen spareplaner landet over. Det er bestemt ikke noget, der hjælper med til at forebygge volden«, siger han. ifølge hjemmesiden politiken.dk

Også her på internettet har vi set en stigende tildens med trusler og voldsfantasier.
Dansk Folkeparti har smidt et af sine byrådsmedlemmer ud af partiet. Læs det… HER

Det burde være klart for enhver, at det ikke kan være raske mennesker som fremsætter trusler. Det er totalt sygt, og derfor kan det også undre en del, at man ser det så ofte.

‘Hverdagen på hospitalernes psykiatriske afdelinger er nu så anspændt, at der hver eneste dag på landsplan er mindst to ansatte, der bliver udsat for fysisk vold fra patienterne.

Sidste år var mere end 800 sager om slag, spark, skaller og bid så alvorlige, at de blev noteret som arbejdsskader eller arbejdsulykker’.

Reference
hjemmesiden politiken.dk
hjemmesiden //politiken.dk /indland/article939104.ece
hjemmesiden //politiken.dk /indland/art4963167/Sindssyge-patienter-t%C3%A6ver-ansatte