“En hov_sa_sa sag”

En omvendt “hovsa-missil sag”
Fregatten havde et alvorligt radarsvigt i et centralt system og medbragte defekt ammunition. Den danske fregat kom luskende hjem klokken to, natten til onsdag, inden solen stod op den 3. April 2024.

Forligskredsen bag forsvarsforliget står nu tilbage med en “omvendt hovsa-missil sag”, som de ikke i deres vildeste fantasi har kunnet forestille sig.

– Der blev også spejdet efter en syndebuk, da et sommerhusområde i Lumsås i 1982 blev ramt af et missil fra fregatten Peder Skram. – med et klik her, kan du se me’r der tænker Angelina von der Doe fra Buddinge, Danmark, der godt kan se, at forsvarssenariet ligner noget som TV2 i sin tid markedsførte som, Skærmtrolden Hugo.

En efterfølger, til det gamle danske Amiga spil ‘Oswald’ – som fregatten ‘Ivar Huitfeldt’ er det som skib i fregatfadæsen, som fregatten ‘Peder Skram’

– Der var tekniske problemer med skibets computer og radarsystem samt med skibets granater, hvoraf cirka halvdelen eksploderede, før de kom nær målene. – De var kun egnet til ‘varslingsskud, mener man på, tv2.dk – redaktionen der har opdateret sagen
Der er ingen udsigt til en redegørelse om den danske fregats eventyr,
det udskudt til et uvist tidspunkt, – ude i fremtiden.
 
* IKKE-sponsoreret information