Erik Mikkel Pedersen: ‘Har lige sendt brev til Justitsminister Morten Bødskov’

Erik Mikkel Pedersen, som er aktiv i  facebook-gruppen Danske Defence Leagune, har skrevet og offentliggjort et åbent brev til Justitsminister Morten Bødskov.

Det kan du læse herunder:
img src=”https //fbcdn-profile-a.akamaihd.net/hprofile-ak-snc4/274793_1524810176_51155632_q.jpg” alt=”” />Erik Mikkel Pedersen
div id=”id_5038e2afe9f536759498271″

Har lige sendt brev til Justitsminister Morten Bødskov.

Hey Morten Bødskov!
Jeg er en meget utilfreds borger, som IKK finder mig i mere fra det danske Facistiske-politi.!

Eller latterlige PET, der holder øje med Alle.

– Nå, pointen i denne omgang er, en person som har den frækhed at kalde sig journalist.

Han er 63år pensioneret bager og har vært kort tid på journalisthøjskole.

Han er Ekstremistisk-Hadfuld.!
Han har for egne penge, købt et billigt digital-cam, som han tager fotos med til demoèr og hvor han ellers ka “bringe skam”, ved at fange folk som Ikk er Rødfacistiske og deler hans holdninger.

– Jeg MENER det seriøst – LUK DF-NYT og P77 (Makkeren Shansen).

Ellers går jeg andre veje og ytrer mig, om vores ordensmagt også justitsministeren (Misforstå mig ikk, du ska ha en chance, for at gøre DIT arbejde og bringe lov + orden).

– Har lige sat tre kvarter i mobilen og sku oplyse Alt, om mig selv til en betjent (Nordjyllands-politi) som grinede mig op i ansigtet.

Spurgte ham derefter, om dette var en “standard-reaktion”, som PET havde lært ham.
Sagde at jeg ikk ville bli personlig, men godt ku høre at betjenten er til den rødeside.

– Jeg er ikk Rød eller Blå, faktisk så rører det mig efterhånden noget så lidt.!

Politik er mere og mere korrupt, desto mere oplyst man blir derom.
– Men når jeg indirekte selv ka påpege flere §er, som denne Carl-Erik Zølck igennem årene (ca.siden 2006), har ødelagt SÅ mange menneskers liv og familier ved.

SÅÅ er det vidst på tide, at de højere magter indblandes deri (Hurtig JUSTICE påskønnes).

– Grundlovens ytrings-/valgfrihedslove og straffelovens §23 §133 og det største problem §264d (som jo er om privatlivets fred og databehandling).

Nu er der lidt konkret at gå efter.
Derfor uden så bryder han personligt, en lov mere.

Det er ang. Socialbedrageri, da han er pensionist og arbejder på sit had.forum og fotografering (af private personer) konstant (Manden er seriøst besat.!).

– Han SKA stoppes nu. Ellers går jeg videre til Alt jeg ka, som er muligt indenfor lovens rammer og jeg stopper ALDRIGT!

– LOV & ORDEN I DANMARK! TAK!
Linker til hans MØG-SIDE og Shansens (makkeren, der efter PET, godt måtte sige til Ander Breivik “NAK DE RØDE SVIN!”, lige inden han bogstaveligtalt gjorde det på Utøya).

– Vis DIT værd nu, mange danskere vil håbe du stopper vanviden.

Jeg deler brevet her, lidt rundt. Så ka folk se det og jo selv følge dine handlinger derpå og skabe deres syn.

Det er godt kendt hva Carl-Erik Zølck & Shansen er for et SYGT par.!

– Så ka ihvertfald love dig, at 5.000 danskere vil kigge med.

– Håber en Hurtig og reelt effektiv handling, som stopper dette.

Mvh Erik M. Pedersen

På forhånd TAK!

Her finder du Danmarks største fb.troublemakers og indoktrinerede menneske-hadere….

http://p77.dk/component/content/article/88-i-medierne/627-p77s-blogger-shansen-afhort-i-norsk-terrorsag

http //df-nyt.dk/?p=40496#comment-5237

straffeloven -23 133.txt
Straffeloven § 264d.txt

Offentliggjort, Lørdag, 25 August 2012. kl. 13:17. – i Facebookgruppen Danske Defence Leagune

Opdatering – Søndag, 26 August 2012. kl. 14:20 – fra den åbne Facebook-gruppe ‘Ordet er frit’

(Link til screen-dump her)

Erik Mikkel Pedersen: Gir Justitsministeren 3 dage, til at melde ud.

Handling ska være udført, inden næste weekend. – Ellers sker der seriøst noget nyt i CEZs liv, medierne er en fin ting, man ska bar kende og bruge dem korrekt :)

abbr title=”Saturday, 25 August 2012 at 13:51″ data-utime=”1345895514″-Yesterday at 13:51

Henning Westermann: hej erik, jeg bakker dig 100% op, mand er ikke helt normal tror jeg. jeg er der for dig, det er helt sikkert.
abbr title=”Sunday, 26 August 2012 at 09:22″ data-utime=”1345965763″ 5 hours ago/abbr via Mobile · 1
Erik Mikkel Pedersen: Takker :-)
abbr title=”Sunday, 26 August 2012 at 11/45″ data-utime=”1345974322″ 2 hours ago/abbr via Mobile
 

73 comments on Erik Mikkel Pedersen: ‘Har lige sendt brev til Justitsminister Morten Bødskov’

 1. Erik, godt skrevet, og du ved, du ikke er alene med dine synspunkter… Det skal spredes rundt, så flere bliver opmærksomme, på deres syge form for at udstille folk med løgne, og de skyer ingen midler.. Desværre er vi ikke sikker på vores privatliv.. de snager i alt… Sølle folk der ikke har et liv…..

 2. ♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫♫ “Violin” små snøft i baggrunden

 3. Tak Birthe! Har godt nok fået nogen respons, ham Zølckèn er åbenbart mindre vellidt, end jeg lige troede.
  – Men for dette her “kopiering” af mit opslag, tog jeg da bar og sendte det på mail, til SF og Morten Bødskov(Før fik han det i fb.pb).
  – Vil gerne ta en dans med dig Carl-Erik, jeg er klar til at gå HELE vejen. Du og INGEN, ka forhindre mig i det eller true mig :P
  – Du er jo så monotom og ekstrem triviel, ka ikk engang skrive din egne artikler. Så istedet kopiere du, fra folk du finder på fb. Det være sig alle som du ser, er meget mere fantasifuld og kæmpende for deres sag. Bar du ka fremstå som “journaløgner”, ved at lige gi en kommentar. Disse få linjer kalder du så DIN artikel, selvom det Altid er noget du har STJÅLET, eller en af dine muldvarper har taget(Det er stadigt Hacking).
  – Du er og blir et rødfascistisk NUL! – Men det der for mig er den største gåde er, hvordan ka du holde alt den had ud – det er måske i virkeligheden det, som du søger.?
  – Nyd din Rødfascistiske møgside, den sku snart lukke. Jeg gir mig 100% Aldrig, er helt ligeglad med hva du finder på. BRING IT ON! – Hvis du ka finde mere på nettet, men tænk dig om for jeg er seriøst ligeglad.
  – Så hold sgu da snart kæft din gamle sure Klaphat!
  – Du siger så hvem jeg har et godt samnarbejde med, men du ved intet om hvordan eller om hva.
  – Du arbejder sammen med fascister og NyNazister(Eller gemmer dig imellem, for af fotografere. Så du ka forfølge folk og hva dig og “Kammeraterne” ellers bruger dem til. Der var jo en skribent, som fik tæsk af en lille flok fascister i Århus. Du er vel ikk planlæggeren bag, de voldelige personangreb så dine autonome/snottøser udfører), måske der du har dit had ud fra….
  – Jeg er totalt kold og du eller andre skræmmer ikk mig, for så længe jeg ka trække vejret, ka jeg fandme stadigt ytre mig og med min intelligens, imod din klaphat. Så vil du gang på gang bli LATTERLIGGJORT og Ikk Satirisk, men seriøst LATTERLIGGJORT…. Sandheden er at du er LATTERLIG og Alle ved det, det ved du oz at de ved. Idag 50.000+ ved det. Ta og læg dig ind og glo Matador, så ku du måske lære lidt om normal skik og brug. Fik jeg sagt, DU er LATTERLIG!

 4. Jeg vil næsten væde på at Erik ikke får svar på dette brev.
  Med alle de ukvemsord.
  Det ligner mere en hadefuld bedsked, end et brev.
  Useriøst skrevet

 5. Jeg har intet til overs for Zølck og Shansen, og jeg mener det er fint, at nogen giver dem besked som fortjent… Jeg ved, der er mange, der vil støtte Erik i hans kommentar. Igen: godt gået Erik… stor respekt herfra

 6. Hør lige Erik Pikkel Medersen: Tak birthe!♫♫♫♫♫♫♫

  og så
  kommer der en smører, som en halv roman.

  Er du sikker på det ikke er dig der er Ekstremistisk-Hadfuld.

  Har aldrig set CEZ skrive så hadefulde kommentar, som du gør.

  Bliv ædru/stoffri, og prøv igen…….

 7. Prut / CEZ : Jeg har debatteret og talt SÅÅ pænt + forsøgt at gøre ALT fornuftigt. Gider ikk at “pakke” alt ind mere, du er en LATTERLIG, ensom og stupid Kommunist – det er og blir totalt indiskutabelt.! Det ved Alle, selv din eneste private-supporter MSL, har forladt den synkende skude.
  – Nu ska jeg nok prøve, at fatte mig i korthed for din skyld(Har du samme problemer som shansen eller er det hende “bag roret” lige nu). Neaj CEZ, skriver ikk så laaaangt. Lol!
  – Tak for tilliden Birthe, men ja vi kender jo hinandens holdninger. Det burde CEZ egentligt oz snart, han er snart mere online på vores fb.profiler end vi selv er. :-/

 8. Erik, hvorfor mon der ikke er en eneste, ud af 1448, der syntes godt om dit brev, inde på den der forsvars-side ?

 9. Simpelt nok, ingen vil blande sig med CEZ. Han har nu fået lov at LYVE og BEDRAGE folk, efter egen frie-vilje i år. Så folk blander sig udenom, for ikk at få svinet arbejde og familieliv. Sådan er DJÆVLEN bag df-nyt jo, han er rigtigt syg og ved hvordan man skræmmer folk, men på en pæn måde. Jeg ved hvordan man stopper ham, det får også du Hr. Kammerat Hansen at se med tiden. ;)

 10. Intet kan stoppe CEZ, det er han for sej til.

  Selv, Mr. Nightmares, der påtog sig opgaven engang, at stoppe ham, kan ikke…

  Så kan du heller ikke…

 11. Så vidt vides, har højrefløjen aldrig haft de helt store problemer med politiet…..modsat venstrefløjen

  Men det har Erik Mikkel Pedersen citat:
  -(ER MEGET UTILFREDS MED POLITI & PET, MEGET SKUFFET!)-

  Tror ikke han er noget som helst, andet end
  Religions-Hader

 12. Hvad hedder de der svampe Erik gak i låget har indtaget. Underbuks dværgen fra Valhal gruppem burde kravle hjem til hulen og huske at smide nøglen langt væk.

 13. Dejligt at se højrefløjen så velartikuleret – nu har vi venstreorienterede da snart ikke en chance mere …

 14. Tic Tac, LOL, det turde jeg ikke at sige, der er aligevel 7-8 medlemmer i den der valhal-gruppe. LOL

  De kan næsten omringe et helt hus hvis de vil…..
  Drivhus…LOL

 15. Alle børnene stoppede ved skranten, undtagen Erik mongol han kunne ikke styrre sin kørestol

 16. jeg mener ikke man kan kalde en Religions-Hader for Højreorienterede, hvis man er neutral i politik, men bare hader religionen-islam, så er man bare en Religions-Hader og intet andet.
  Hvis man derimod er Nationalist,eller nazist, samtidig, ja så er man på højrefløjen. Men det nægter jeg at tro han er, det er han for …/ubegavet til at være.

 17. Erik Mikkel Pedersen
  Det var du en værste gang børnehave injurier baseret på “Jeg syntes viden” jeg længe har læst. Noget vrøvl der når lige præcis til sekretærens sletteknap. Der jo intet konkret dokumenteret indhold i den gang spild af Justitsministeriets tid, kan du ikke tåle mosten,(hvad helt tydelig er dit problem) så find dog noget fornuftigt at bruge din tid på, i stedet for din latterlige fordrejning af hvad fascisme er. Hvis du vil se en fascistisk ledelses struktur så se på DF. Det har som alle fascistiske partier en diktator, der har aldrig været en demokratisk politisk debat i partiet og landsmøderne er en art bønnemøde med røde pølser, hvor ledelsen tilbedes, og praler af deres egen fantastiske indflydelse og betydning for landets manglende politik i nullerne, tag dig dog sammen pjok

 18. Tusinde tak Erik Mikkel. Det er jo et vidunderligt brev :) Alene starten på dit brev “Hey Morten Bødskov !”

  Brevet bør offentliggøres på humorsider på nettet. Det er så sjovt at læse at man får lyst til at læse det igen og igen.

  Den seriøse side af tingene er dog, at du skulle overveje at blive undersøgt af en fagperson, måske en psykiater. Det kunne virkelig hjælpe dig :)

 19. Erik Mikkel:

  Jeg har tænkt over det og er nået frem til den konklusion at den humoristiske vinkel ikke overtrumfer den seriøse. Dit indlæg på Politiken, dit brev til Justitsministeren (hvor ynkeligt det end måtte være) og dine anklager mod navngivne personer er så grænseoverskridende at de ikke må gå stiltiende hen.

  Anklagerne du bringer hører under injurielovgivningen. Specielt anklager om at navngivne personer skulle bryde loven og have bidraget til den norske tragedie er dybt beskæmmende og bør afprøves ved en domstol.

 20. GO`Søndag Aften Folk! :) Dejligt Vejr!
  Sjovt nok, der er sgu ingen som plejer at gå meget op i beviser herinde, men stoler stærk på svage indiser….
  -(Danser gerne, men kun Offentligt)- ;-)
  Har min grundlovssikrede ytringsfrihed, som giver mig ret til at udtale mig om Alt.! Den “afprøver” jeg glædeligt, hvis det ka bremse dette vanvid. Har sagt, at ingen af jer skræmmer mig, hverken levevej, levevis eller på livet!
  TA og nyd Søndagen, det er sundt at køle lidt ned ind imellem, ka kun anbefales :)

 21. Oh no – seriøst, har du sendt den smøre til justitsministeret – HAHAHAHAHAHAHA… Mage til makværk har jeg sjældent set, og det handler ikke engang om indholdet. “Har lige sat tre kvarter i mobilen” – kæft, hvor er det sjovt.

  Og som om det ikke kunne være nok, at en meningsløs skrivelse med vilkårlig tegnsætning og store og små bogstaver i munter leg, rent faktisk bliver sendt til justitsministeriet, den toppes også lige med en trussel om… ja, jeg ved ikke helt om hvad, men noget med pressen, så vidt jeg kan afkode.

  Nu ryster Morten B. garanteret i buksen og skrider til omgående handling, ingen tvivl om den sag. Når Erik Mikkel Pedersen siger HOP, så spørger man bare HVOR HØJT, det ved alle….

 22. Det er vel ikk en trussel, at vil sige sin mening om noget, der ikk fungere. Eller er lovligt, når det er anmeldt ofte af flere og ingen gør noget. Selvom familier og andre uskyldige, blir ramt af løgne der bygger på injurier.
  – Er det ikk at ytre sig og bede om at, loven opretholdes af Alle.?

 23. Havde ellers tænkt mig at, ikk kommentere på dit griseri i vitsen om mig Tic Tac/CEZ. Men her har du et lille vers retur og tak for tiden du bruger på mig. :)
  Tic Tac, DU er da dum i din nak.! Hva er det da for en snak, du fatter jo ikk et hak.! Du taler som en anden zølckabekat, det evindelige gak, gak, gak.! Nok fordi i er en og samme, Guds udstødte, underjordiske flamme.! – Passer godt ikk ;)

 24. Erik Mikkel Pedersen
  Fjer sidder pt og griner min mås i laser, større idioti skal man lede længe efter. Så så jeg hvilken del af verden du kom fra også forstod jeg jo baggrunden, det er et optagelsesritual for at være medlem i den latterlige forening, man skal være førtidspensionist, voldelig og have siddet i fængsel samt kunne skrive så usammenhængende med et lixtal på 1 klasse niveau.
  Drøm videre herr. Pedersen

 25. Zølck – Hvorfor skriver du ikke i dit eget navn, men gemmer dig bag alias når du kommentere på det lort du skriver??

  Og hvorfor har du fjernet “blog stats” fra din side?? Gik det pludselig op for dig, at man kunne se når du selv skrev i forskellige alias??

  Selv for et fjols kan det være agurketider.

  Og til Jer der kommenterer på Eriks indlæg, formuleringer – Har I overvejet, at få læst lidt korrektur på Jeres egne indlæg??

  /EMH

 26. “Michael” Skriver – ” Så så jeg hvilken del af verden du kom fra også forstod jeg jo baggrunden”

  Og kommer der lidt om et lixtal på 1 klasse niveau.

  Kan vi ikke blive enig i, at din snak om lixtal skal du gemme væk?? For sikke en formulering på 1 kl. niveau du her lægger for dagen.

  Når man selv har store problemer med, at skrive grammatisk korrekt, så skal man sgu ikke råbe for højt.

  /EMH

 27. Eva Marie

  Flot Eva var der andet som du i din sølvpapirhar har set eller er jeg nu også Carl erik zølck?
  Hedder det kunne eller kan i dit indlæg 26. Men hvor er det godt at du kan se andre fejl i indlæggende men kunne du tage stilling til skriveriet eller er det for svært, narhat. Men kys da bare Erik i røven!

 28. erik mikkel pedersen din tosse. . .de 3 dage er vist gået, fik du et svar fra ministren som du evt vil dele med os andre ;-). . . . eller tror du som jeg, at han stadig sidder griner af dig ? ;-)

 29. Michael – Om du er den ene eller den anden rager mig så langt, som fra Vedbæk til Galten. I er alle lige tosset herinde. Men god underholdningsværdig, det må man sgu gì Jer;-))

  Og Michael husk for helvede dine kommaer!!! Du sætter satme kommaer, som demente sætter hår.

  Lad os nu bare holde fast i, at når man som du tillader dig, at rette fokus mod andres formuleringer og grammatiske fejl så forvent fokus risikerer, at blive vendt mod dig selv. Det vigtigste må vel være indholdet mere end formuleringer og stavefejl!

 30. Hey Alle! Ja, har vært lidt tavs, jeg er jo et menneske som alle jer andre og har måtte la mig mærke af det :)Jeg har ikk så travlt som jer der vil se min fiasko, hvilket jeg gir pokker i om eller ej, for jeg ved hvem der synes som jeg og står ved det. Det betyder noget for mig om de folk jeg synes som, får deres/vores igennem og høres. Vi Ved hva er rigtigt og hva ikk er rigtigt, det kæmpes der for af mange. Jeg er bar lidt højtråbende og ret så ligeglad med f.eks. CEZs mytomani og lign. eller andres påfund. Jeg siger hva jeg synes, hvordan jeg synes og hvor jeg synes. Jeg lærte en masse om f.eks. rettigheder i livets skole(specielt af en mand) og det synes Jeg, at er rigtigt og belære CEZ & co. om. De aner jo åbenbart ikk hvor grønt græsset ka være :)Hva Hr.Slipsedreng på ChristiansBorgen så synes om mig personligt eller om han griner, det er mig Totalt ligegyldigt, han sku vide hva jeg tænker om ham så. Jeg er måske ikk som de fleste, men jeg står gerne ved hva er fair og dermed Ret for Alle.!
  Go`Weekend til df-tosserne og forbipasserende :)

 31. Erik Mikkel Pedersen…. Det er Erik Dværgpuddel der skrives om, og det var jo ikke dig :)

 32. Nej, ved det Birthe :) Ka bar føle nogen derude Vil ha alt, skåret ud i pap og så får de det. Jeg er jo god til at sige min mening og udtrykke mig, så må de retorikstuderende som Michael Larsen, jo ha lov at komme med deres. De må enda lave emneskift hvis de finder det lettere, jeg svarer dem jo pænt ;)

 33. Michael glem du bare alt om malersyndrom og evt. hjerneskader. Beklager jeg fratog dig din “tænkte” punchline – Tsk tsk.

  Er det ikke hylende morsomt og kujon adfærd, at Jer der sviner folk til for, at være de værste racister og kommer med dumsmarte bemærkninger skjuler Jer, samtidig med, at de andre står ved hvem de er og hvad de mener?

  Jeg ved sgu da godt hvem jeg tager seriøst, og det er da bestemt ikke Jer der sidder og skjuler Jer bag navne der lugter som noget fra Ande By – Andelort f.eks.

  Nå ja, min egen holdning til indvandrere/asylansøger – 1 strike and you are out!

  Og så var der lige den med om jeg “vat” maler (regner med du mente var?)Ja jeg “var”;-))

 34. Eva, Nøj hvor må du føle dig truffet, men nej min opmærksomhed blev vagt af du som tidligere maler har læst videre til skolelærer. Hvilket ko som sådan er dejligt for samfundet at du har brugt dine ledige år på at uddanne dig. Det glæder mig meget at du er kommet videre. Men lad mig give dig et råd alt er ikke sort og Hvidt som du ser det.

 35. Hvor har du fra jeg skulle være skolelærer?? Fordi jeg skriver du skal huske dine kommaer?? Jeg har aldrig været så heldig, at blive forsørget af det offentlige, som så mange andre bliver. Foretrækker iøvrigt, at tjene mine penge selv fremfor, at stikke snablen ned i andre pengepung.

  Faktisk er jeg en ret nuanceret person, så det “sort og hvide” lader jeg gerne andre om, bla. Jer herinde.

  Kan du have en rigtig god jul når den tid kommer;-)

 36. Ikke studenterhuen men klaphatten trykker på Eva Maries ærtehjerne.

  Ærtehjernens strøm af brækstråler herinde taler for sig selv. Eva Marie er klam sæk der bakker op om netmongoler som Birthe Jensen, Erik Dværgpuddel og deres fremmedhad. Eva Marie mener selv at hun skriver mere korrekt end andre. Men hvad er hendes budskab jo L O R T. Samme budskab kommer hendes IQ fattige venner med. Eva Marie og vennerne er fra samme omgang myldrebæ, så husk at lufte godt ud efter deres besøg.

 37. Dick Dack – Får du jern på, af alt dit lort? Hvor ser du jeg bakker op om Birthe Jensen og Erik??

  Jeg prøver lige, at skære det ud i pap så selv du kan fatte det, selv om jeg tvivler på du har evnen.

  Jeg ved sgu da godt hvem jeg tager seriøst, og det er da bestemt ikke Jer der sidder og skjuler Jer bag navne der lugter som noget fra Ande By – Andelort f.eks.

  Du er underholdene når du skriver om hvad jeg er, da du ikke kender mig. Det er jo præcis det siden her gør, sætter etiketter på mennesker uden skyggen af kendskab til selvsamme. Du bekræfter sådan set bare mit budskab, at Jer der sidder anonymt på den zølle sidde og taler “andebysk” kan ingen tage seriøst.

  Kan du også have en god jul når vi når så langt;-))

 38. Vedr. Fremmehad – Hvis jeg er fremmedfjensk fordi jeg mener kriminelle udlændinge og asylansøger skal smides ud, tjaa så kald du mig blot det.

  Samme holdning har jeg til danskere der begår narko kriminalitet i f.eks Thailand. Hvis de er så heldige at overleve deres ofte lange domme så smides de efterfølgende ud af thialand og sendes til danmark. Det mener jeg er helt iorden. Hvad skal Thailand bruge de mennesker til der er med til at ødelægge andre folks liv.

  HVis jeg skal følge din tankegang så er jeg danskerfjensk??

 39. Eva mund i lort Marie du er selv godt gemt bag din skærm så luk spalten. Hvad du mener rager mig så dypt at hvis du skulle til at lede, ville du aldrig finde hjem igen.
  Om du er danskerfjendsk, racist eller noget helt tredje er sådan set hips om haps, du er bare det man på godt dansk kalder for snotdum.

  “thialand” “danmark” “HVis”
  Hvad fanden stavefejl ?

  “HVis jeg skal følge din tankegang så er jeg danskerfjensk??” Idiot det er ikke min tankegang, det der er en eller anden ulogisk kortslutning oppe i din egen røv der har fået dig til at skrive den slags lort.

 40. Eva , som du nok har opdaget , kan Tic Tac ikke fører et ordentlig sprog.. Vi begge kan se, hvor mundlortet kommer fra :) underholdende eller ??

 41. Hey Alle!
  Nå, nu vil jeg brokke mig videre, men i en ny retning :) Så ser vi om det gør nogen ændring, DU Carl-Erik kaster jo mudder efter folk igen nu. – Ser du nu hva jeg mener med KARMA.
  Jeg oplyste rundt først i dine “læserkredse”, der troede du straks. Nu får jeg reklame! For dårlig omtale er jo bedre end ingen omtale, ikk Carl-Erik. Reklamens tid er ovre og nu lader vi nogle ikk så stærke kræfter igen, komme til ordet hvis de vil. Hvilket jeg går ud fra, da de vil se det til deres egen fordel og der er flere af min slags, vi der råber Højt! ;) (Men stadigt i regeringen)

 42. Dick Dack – Du må have et elendigt liv. Du evner ganske ikke, at føre en ordenlig debat eller forholde dig til det skrevne. Kan du nu have det ganske fornøjeligt, du er ganske enkelt spild af tid.

  Birthe jeg synes ikke Dick Dack er underholdende, synes faktisk det er trist der er mennesker der ikke er i stand til at formulerer sig med andet end “lort”.
  Omvendt passer han/hun fint til siden her og forstår godt personen vælger, at være anononym for mage til retardo skal man godt nok lede længe efter.

 43. Eva, det var ironisk :) Jeg ved, vi ikke må lave grin med syge folk, så har ærlig talt ondt af ham

 44. Eva
  Du er da en forfulgt uskyldighed øhhh nej du har et alternativt forhold til andre mennesker af en bestemt reliøs holdning – de fleste selvstændige snyder og bedrager. Se alle de udsendelse der har været om direktører der kører i biler som ikke er beskattet, men det er jo ikke noget der skal bruges krudt på, det er jo bare danskere.

 45. Michael, Jeg har da vist ikke på noget tidspunkt nævnt folk af en bestemt religiøs retning, det er dig der gør det.

  Jeg er sådan set skide ligeglad med hvad folk tror på. Kriminelle udlændinge skal ud af landet og det kan ikke gå hurtigt nok, om de er svenskere, Nordmænd, somalier, eller what ever – I don´t care!

  Det er da alle jer herinde der gerne vil gøre det til et spørgsmål om religion!

  Vedr. Selvstændige og deres snyd – Du kan helt sikkert dokumentere at de fleste snyder og bedrager??

  Skal vi dokumentere udlændinges kriminalitet, så smut du forbi danmark statistik, der ligger tallene frit tilgængeligt!

 46. Så iøvrigt et opslag på en facebookvens væg. Der stod noget dette:

  Kan man tale om muligheden for at sende en idiotisk indvandrer forbryder hjem til sit egen land, uden at være racist?

  Kan man tale om brodne kar, som fx DovenRobert, uden eller overhovedet at se ned på samtlige arbejdsløse, som faktisk drømmer om at komme i job?

  Jeg kan godt.
  JEG KAN GODT!!

  Jeg har uendeligt meget plads i mit hjerte (og i mit land), til flygtningen og andre som har brug for h
  umanitær hjælp. Kom inden for! Er du sulten? Orker jeg dem som forpurrer det for andre, gør livet surt og utrygt. Ud med dem. Det gør mig bestemt ikke til en racist.

  Robert og carina gør mig rasende. Børn af en velfærdsvugge som vi ikke længere har råd til at holde i svingninger. Betyder det at jeg skærer samtlige arbejdsløse over en kam, som andenrangsmennesker. NEJ NEJ NEJ!

  Det er et problem, at al kommunikation om de her emner, bliver ramt af en ekstrem politisk korrekthed, som gør det næsten umuligt at udtale sig, uden at blive stemplet som hhv overklasseløg eller racist.

  Og hver gang jeg ytrer mig i denne her debat, så får jeg skudt i skoene, hvor nemt det er at sidde på min grønne gren, og betragte verden naivt heroppe fra.

  Well well. Jeg har ingen uddannelse. Men jeg har knoklet en vis legemsdel ud af bukserne, taget store chancer, vovet fodfæste igen og igen. Jeg har virkelig været på spanden økonomisk. Men så tog jeg ansvar. Uendeligt meget ansvar. Selvfølgelig.

  Så hvis jeg sidder på en grøn gren, så HUSK at jeg selv har plantet og plejet og gødet og nusset den. Før jeg kravlede herop, har jeg været alt fra stuepige på hotel, handicaphjælper, flaskedreng, rengøringsdame, opvasker, tjener, bartender, telemarketingassistent, avisbud, receptionist.

  Det handler altså ikke om dem som godt gider. I skal bare kæmpe videre, til det lykkes at få et job. Det kan være at I i en periode må tage et job, som ikke lige var det i forestillede jer. Surt show – frem over isen.

  Jeg ser IKKE ned på arbejdsløse, men jeg ER TRÆT af dem som bevidst udnytter systemet. Og der ER mange. Rigtig mange. Få fingeren ud. Det er sjældent de er så modige som Robert var, ved at stå ved det offentligt igår. Dumdristigt må man sige.

  Jeg er ret sikker på at Robert kunne mønstre ressourcer til at tage vare på sig selv, hvis han ikke fik mad serveret på bordet? Det kommer alle omstændigheder til at ske, før eller siden, for vi (Danmark) har ikke råd.

 47. Eva
  som tidligere statsautoriseret revisor kunne jeg fortælle dig historier. Men læs diverse aviser og du vil se dem være oversvømmet med selvstændige der køber det ene eller andet til privatforbrug men det blive købt i virksomhedens navn og derved snyder de i skat, jeg vil vove den påstand at over 50 procent af selvstændige prøver at snyde for at slippe for at betale skat, samtidigt med at de brokker sig over at de betaler for meget i skat. Jeg er træt af selvstændige som snyder og bedrager, men jeg ser ikke ned på dem – nej jeg peger fingre

 48. Michael, der skal da nok være nogen selvstændige der snyder. Men det er nu engang sådan at det ikke er dokumentation nok at “vi tror” – Der imod ligger der klare og uhyggelige tal i danmarks stastistik om kriminalitet og hvem der er overrepræsenteret i fængslerne.

  Det jeg synes er et problem det er, at det ikke er velset at påpege problemet, men at det forsøges ties ihjel og racistkortet trækkes. Der er massive problemer med folk der kommer hertil og oftest er det folk fra ikke vestlige lande som udgør det største problem.

  For mig handler det ikke om religion/muslimer som I herinde pr.automatik gerne vil gøre det til. Hvis du læser mine indlæg så har jeg på intet tidspunkt nævnt religion, men det var du ret hurtig til;-))

 49. Eva
  Så du hvor hurtigt du fik vendt en diskussion om selvstændige til kriminelle indvandrer. Flot Eva.

  Du skriver at det ikke handler om religion eller muslimer, hov Eva hvad med alle de kriminelle danske? dem kritisere du ikke, men det er nok bare en fejl!

 50. Nej det handler sgu ikke om muslimer eller anden religion, selv om I gerne vil gøre det til, at folk der ønsker kriminelle udlændinge smidt ud af landet hader muslimer og ønsker dem hen hvor peberet gror.

  Så snart man formaster sig til at mene kriminelle udlændinge skal udvises så får I hurtigt nævnt muslimer. Se bare i tråden her, hvor jeg på intet tidspunkt nævner religioner men blot skriver kriminelle udlændinge selvfølgelig skal smides ud.

  Du kan da heller ikke tage til f.eks til et andet land, begå grov kriminalitet og så forvente at få lov at blive??

  Vedr. danskere så er der selvfølgelig danskere der er kriminelle. Men de er danskere, og deres hjemland er – Ja danmark og hverken Sverige, Norge, Somalia, Irak etc..

  Men igen tag et kig på statistikken, og du har årsagen til så mange ønsker kriminelle udlændinge smidt ud!!

  Er jeg pga ovenstående fremmedfjensk fordi jeg mener vi ikke skal brødføde kriminelle udlændinge??

 51. Eva
  så mange, hvor mange er det lige der tænker de samme tanker som dig, alle i SIAD, DDL samt DF og måske Uriasposten

 52. Jeg ved ikke hvem der tænker de samme tanker som mig, men håber og tror det er rigtig mange. Og mine tanker har jeg givet udtryk for, nemlig – ud med kriminelle udlændinge, dem skal vi ikke brødføde.

  Vi kan sende østeuropæer, og romaer tilbage til deres hjemlande for et simpelt tyveri, det er der ikke nogen der har et problem med, hvorfor? Så snart det er en kriminel udlænding fra mellemøsten så skræpper alle venstrefløjsaktivisterne op, de falder næsten over deres egne ben for at komme først i medierne for at fordømme en evt. udvisning “fordi det er så synd de har jo ikke nogen fremtid hvis de sendes tilbage etc..” Og helt ærlig hvad rager det mig, det har den 10 årige pige heller ikke der blev udsat for voldtægt og mishandling af en 17 årig fra somalia!

  Kriminelle udlændinge skal simpelthen tages i hoved og røv og smides ud! Så er der en chance for, at der ikke vil blive set skævt til de to sprogede der godt kan finde ud af at indgå i det danske samfund. Og en gruppe som DDL vil dø ud af sig selv lige så stille og roligt.

 53. Kriminelle skal have den straf som retssystemet tildele dem, ikke hverken du eller jeg er i stand til at uddele ekstra straffe og burde hellere ikke. Jeg hader alle racister af et godt hjerte og du er en af dem Eva, du er racist og ønsker anderledes derhen hvor peberet gror

 54. Michael Larsen. Jeg vil gerne vide,hvorfor du mener Eva er racist.. Jeg har læst hendes kommentarer, og kan ikke se noget racistisk

 55. Birthe tullebondegaard jensen hansen
  Nu ville du ikke kunne se noget som helst om det så stod to meter fra dig og var på størrelse med en elefant. Har du fået din førtidspension? Det er vel det er der et målet for en ddl’er

 56. Michael, du svarede ikke på mit spørgsmål, ergo ved du, det er en gang ævl du fyrer af, men det er typisk for en idiot

 57. Birthe Tulle Bondegaard Jensen Hansen
  Nu har Eva selv bevist sine rette holdninger med sine kommentarer. Vi snakkede om selvstændige erhvervsdrivende og lige pludselig ændrede hun samtalen til at dreje sig om kriminelle udlændinge af muslimsk tro, det ville hun meget hellere snakke om, hvis det ikke beviser at hun et alternativt forhold til muslimske mennesker og ønsker dem ud af hendes land. Men hvad med alle de danske mænd der ikke kan holde fingrene fra deres egne børn, det er ikke så vigtigt fokus skal holdes på de muslimske mænd. Men se på dit spor på nettet og du vil opdage at du ikke kan se noget som helst.

 58. Birthe tulle bondegaard jensen hansen

  nej nej det er det da ikke, er der nogen der har sagt at du ikke er den hurtigste knallert på Havnen?
  Jeg ved ikke om du tror at hvis du siger det mange gange så bliver det rigtigt?

 59. Hvordan vil du forklare, at det skulle være racistisk at være imod en “tro” ? forøvrigt hedder jeg jensen til efternavn

 60. Michael vis mig lige hvor jeg giver udtryk for, at jeg ønsker alle “anderledes” hen hvor peberet gror?

  Du evner ikke at forholde dig til det jeg skriver, men er så paranoid og ser spørgelser alle vegne.

  Hvis du vil forholde dig til det jeg skriver og ikke det du tror jeg skriver. I misbruger ordet “racist” – Jeg er sikker på du ikke har begreb om hvad “racist” dækker.

  Iøvrigt giver jeg Birthe helt ret, nu du gerne vil pådutte andre de er racister – Der er stor forskel på, at være kritisk mod en religion og så det at være racist. De to ting har INTET med hinanden at gøre.

  At jeg f.eks ønsker en svensker sendt tilbage til sverige hvis han begår kriminalitet i danmark, så skulle jeg være racistisk i forhold til alle svenskere? Kan du ikke se hvor dum du fremstiller dig selv??

  Det samme gør sig gældende hvis den kriminelle kommer fra Irak, Pakistan etc…Religionen er jeg som skrevet før skide ligeglad med! ud med kriminelle udlændinge.

  Du vrøvler jo helt vildt Michael når du skriver jeg pludselig nævnte muslimske kriminelle, det var sådan set dig der gerne ville trække islam ind i debatten og jeg svarede sådan set på dine kommentarer.

  Du er på ingen måde værdig til at debattere emnet kriminelle udlændinge, du blander æbler og pærer sammen i en stor rødgrød.

 61. Michael skriver:

  Nej det er ikke en fejl, nu er det bare sådan at kriminelle udlændinge fylder godt om i statistikkerne og fængslerne på trods af de kun udgør ca. 9% af befolkningen. Var det et sted mellem 60% – 70% af de der sidder fængslet der er udlændinge?? Og når du så gerne vil have det til at handle om religion så kan du dykke yderligere ned i tallet og undersøge hvor de kriminelle udlændinge oftest kommer fra – og det er mellemøsten, så kan vi tage den endnu længere – Det meste af mellemøsten er islamisk for ikke, at sige det hele.

  I stedet for, at kalde folk racister og på den måde forsøge at lukke munden på andre og undertrykke ytringsfriheden så ville det være mere hensigtmæssigt, at der blev debatteret hvorfor muslimer er overrepræsenteret i statistikken.

  Men det kan du måske give et bud på?

 62. Fik ikke med hvad Michael skrev –

  (“Eva hvad med alle de kriminelle danske? dem kritisere du ikke, men det er nok bare en fejl!”)

 63. Birthe tulle bondegaard hansen jensen

  det er ikke til at vide hvem du er idag, da du har så mange alias’er, men du har det jo også skidt og ved ikke hvilken vej du vender idag

 64. Eva, Hvorfor var det vigtigt for dig at flytte fokus fra kriminelle selvstændige til kriminelle udlændinge?

 65. Birthe Tulle Bondegaard Hansen jensen
  det er ikke altid lige nemt at finde ud af hvem du er idag

 66. Michael, hvis du læser tråden fra start vil du opdage, hvad den handler om og hvad den blev gjort til af bla. Dick Dack og dig selv.

  Jeg vil nu mene det er dig der fjernet fokus fra det oprindelige. Jeg anklages af dig/jer for at være racist og fremmedfjensk, det svarer jeg på. Hvorpå du flytter fokus hen på kriminelle selvstændige.

  Så fokusfjerner er dig selv. I herinde vil blive taget seriøst hvis I evnede, at forholde Jer til det skrevne og hvad folk rent faktisk mener, frem for hvad I tror de mener.

 67. Nuuuuurh Eva Marie, det er altså også syndt for dig. Du må da sandeligt undskylde at jeg betegner dig som racist, men du taler meget om kriminelle indvandrere og de skal bare sendes hjem, mens at de fæller i DDL kan slå den ene efter den anden til lirekassemand – han har jo bare forsvaret sig selv. Men alle disse pegen fingre af alle der ikke er kristne danske er jo uønsket. så det er dine udtalelser der gør dig til det du er, folk kan jo bare læse dine indlæg og dømme dig selv.

Comments are closed.