Global stor-counter-jihad verdenskongres i Stockholm

Global stor-counter-jihad verdenskongres i Stockholm
Verdens store ledere har foreløbige planer om at mødes til august i Stockholm

Den verdensberømte store dansker, Danmarks helten,
Anders Gravers Pedersen, der repræsenterer
Stop islamiseringen af Europa (SIOE), vil tale på mødet.

‘Baby-narzisternes’demo-leder den 21. maj 2010, i Aalborg, er ‘en Danmarks helt’

210820101921

En pressemeddelelse udgivet tirsdag, fortæller at organisationen Stop islamiseringen af Nationer (Zion), Stop islamiseringen af USA (SIOA), Stop islamiseringen af Europa (SIOE) og English Defence League (EDL) deltager sammen med andre “allierede” organisationer, der endnu ikke navngivet.

Lederne i den globale verdens-bevægelsen Zion, Pamela Geller, fra Bloggen, Atlas Shrugs, og hendes højre hånd Robert Spencer fra Bloggen, Jihad Watch, vil berige den globale stor-counter-jihad verdenskongres med deres eminente talegaver.

Nej tak til ekstremisme og hadetale

Desuden forventes det at Englands store frihedshelt, Tommy Robinson, fra EDL, som i
Aarhus kunne samle hele 75 deltagende demonstranter, vil gentage sin store succes.

-Her er 150 eller 200 mennesker, men jeg får det indtryk, at ikke engang 100 virkelig deltage i demonstrationen,” sagde en politimand. Kilde: //spiegel.de

Det skriver det svenske netmedie //expo.se/2012/counterjihad-rorelsen-samlas-i-stockholm_5109.html” netmedie EXPO.se b.la. noget om

Reference
//expo.se/2012/counterjihad-rorelsen-samlas-i-stockholm

For yderlig læsning

//Danish Defence League i Thyborøn
 
Den Amerikanske forbindelse
 
//Rapport fra antimuslimsk spejdertræf
 
//Netavisen P77: Hells Angels supporter skal byde EDL velkommen i Aarhus

38 comments on Global stor-counter-jihad verdenskongres i Stockholm

 1. I går tog han Thyborøn!
  Eller….han gik ihvertfald lidt rundt i klitterne sammen med to førtidspensionerede kaffe & kage racistdamer og en fortrop af fire, måske helt op til fem, nazibøller med 117 voldsdomme, imens de lokale grinede og pegede.
  Og i morgen ta´r han hele verden!! Længe leve MODSTANDSMANDEN Anders!!! <3

 2. Stor ros til mangfoldigheden i Thyborøn, som modsat af Århus ikke udøvede voldelig adfærd..men den bestod selvfølgelig også kun af børn, som ikke engang anede hvad det gik ud på!!

  LÆNGE LEVE MODSTANDSMANDEN ANDERS OG TROP, DEJLIGT DER KOM FLERE MEDLEMMER.

 3. Ser allerede frem til et stort fremmøde af kampklar Antifascister og gode mennesker som ønsker at vise deres modstand.

  Glæder mig til at tilbringe en dag med svenske, norske og tyske kammerater i kampen mod racisme og antiislamisme.

 4. Gad vide hvorfor I har så travlt med Anders, og os, der tænker på Danmarks bedste???? muligvis er det misundelse over at I ikke tør se sandheden i øjnene eller måske snare jeres egen dumhed der vises frem

 5. Birthe

  Er din drøm et kristent homogent samfund, hvor kun kristne har lov til at leve? Hvilket samfund drømmer I egentlig om?

 6. igen svarer jeg kun for mig selv : jeg drømmer om et samfund, hvor vi kan leve frit, og ikke skal tage hensyn til andres tro.. Folk kan tro, hvad de vil, men de skal ikke forvente at andre tager hensyn

 7. Birthe

  Det må betyde at du går ind for en adskillelse mellem stat og kirke, og dermed en reel opløsning af folkekirkens organisation som vi kender den. Du går med andre ord ind for ligebehandling mellem Islam og Kristendom. Det synes jeg er spændende, da vi på venstrefløjen har samme målsætning. Ligestilling mellem religion og afskaffelse af statsstøttet kirke.

 8. Lars, er du dum eller hvad??? det har jeg overhovedet ikke givet udtryk for…..du kender min holdning ang. islam og den ændres ikke. Vil folk tro på det islampjat, så lad dem, men de skal holde det hjemme hos dem selv….har du forstået det nu ????

 9. Nej…du skriver at du drømmer om et samfund, hvor man kan leve frit og ikke tage hensyn til andres tro. Det er det samme som at sige at du sidestiller Islam og Kristendommen. Med mindre naturligvis at du ønsker at friheden kun skal gælde kristne og ikke andre trossamfund. Er det tilfældet, så laver du en kristen version af Iran, hvilket jo også er et spændende synspunkt.

 10. DET ER JO NETOP DET DER ER PROBLEMET din skovl…… Islam er her og der skal tages hensyn på grund af islam. Så er det sgu da ikke et frit samfund.

 11. Der bliver jo også taget hensyn til Kristendommen. Børn får fri fra skole for at deltage i konfirmationsforberedelse, de går i kirke til jul, ligeledes i skoletiden, P1 sender gudstjenester og ikke Fredagsbøn. Hvorfor er det mere rigtigt at tage hensyn til den ene religion og ikke de andre. I et “frit” samfund, skulle enten alle have særbetingelser for deres religion, eller ingen.

 12. lars er du fuldstændig smeltet i låget du kan sku da ikke side og fortælle birthe hvad fanden hun mener…. men helt ærligt lars så går du ind for at islam godt må blive en del af danmark eller hvad???

 13. Danmark er et kristent land,så der burde vel ikke være det store problem…

 14. så burde du jo bare samme vej som alle de andre forstår ikke hvordan nogle alm mennesker vil gå ind for islam i deres eget land så skal man satme godt nok være tabt på gulvet nogle gange som lille i kan kalde mig racist og hvad fanden i ellers finder på her inde i er en flok syge mennesker der absolut ikke fortjæner det danske flag på jeres dåbsatest fy for satan siger jeg bare jeg har intet imod dig som person lars men dine holdninger jo ved du hvad fuck det jeg kan ikke afsky dig og dine fuldstændiig vanvittige holdninger i er syge i potten hele pisset og i slipper ALDRIG af med os vi bliver kun stører dag for dag no fucking surrender from valhal

 15. vi to bliver aldrig enige på nogensomhelst måde lars så tror vi stopper den her inden det løber ud på et side spor det korte af det lange er at du ikke har ret til at side og fortælle birthe eller nogen andre mennesker hvad de mener og ikke mener

 16. Morten: Naturligvis går jeg ind for at Islam må blive en del af Danmark. Jeg går ind for et multikulturelt samfund. Jeg er fortaler for stormoskeer, på samme måde som jeg er fortaler for synagoger, templer mv.

 17. Hvis vi begrænser menneskets frihed til at dyrke deres tro, så skaber vi grobund for nogle særdeles farlige tendenser.

  Jeg er Atheis, og er grundlæggende komplet ligeglad med islam, kristendommen eller nogen anden religion. Jeg er dog ikke ligeglad med mennesket bag troen. Naturligvis skal tro og stat adskilles helt, men som samfund skal vi åbne vores arme for muslimer såvel som kristne og lade dem tilbede deres gud i de omgivelser der finder dem bedst.

  Det vigtige for mig er at staten ikke bliver indblandet. Netop derfor ønsker jeg også folkekirken helt adskilt fra staten og ligestille den med Islam og Jødedommen mv. Det må være religionerne selv som finansiere deres tro og ikke staten. Staten bør til gengæld stille jord til rådighed for trosretningerne, som de kan leje og bygge kirker, moskeer og synagoger m.v.

 18. Danish Defence League burde gå i kirke om søndagen i stedet for at fjolle rundt i forskellige “demonstrationer”. Og de burde tage både Birthe Jensen og Morten Grydell med.

 19. Dennis, tag det positivt med demonstrationer : Der kommer fornuftige folk, der har fundet ud af hvad der er godt og dårligt……. Men ja, HURRA fordi vi har vores kirker, men hvorlænge får vi lov at beholde dem ??

 20. Birthe Jensen: De for lov til at være så længe folk går i dem. Så start nu med at gå i kirke hver søndag med dine ekstremistvenner, i stedet for at rende land og rige rundt for at chikanere folk.

 21. vi chikanere ingen, men fortæller dem sandheden..Der er stor forskel

 22. Ordvekslingen mellem Lars og Birthe “Anders Gravers er en klog mand som jeg har lært meget af” Jensen og ham der “NO SURRENDER! JEG ER VIKING FRA SPECIALKLASSEN!” fyren har reddet hele min dag :D

  Det ligner Mike Tyson der slås mod en lille pige med knogleskørhed blot på det intellektuelle plan.
  Birthe og co. prøver efter bedste evne at gentage hvad de har lært fra hadsiderne, og når Lars pointerer hvad de faktisk sidder og siger og hvor ulogisk det hele er, hyles der “Din spade! Du forstår ingenting!” :D

  Jeg elsker de mennesker og deres uendelige underholdning. Gid de må længe leve og aldrig blive raske <3

 23. John, der er noget der hedder : læs og forstå… Det har du så ikke magtet, men du er tilgivet da du åbenbart ikke har evnerne til det… tror så, du skulle lade vær og blande dig

 24. birthe er mere mand end nogen af jer andre her inde hehe

 25. Birthe Jensen
  Men det er et problem at man kun hører Bla Bla Bla Muslimer, Bla Bla Bla Bla Anders Gravers er en rigtig mand Bla bla bla bla Bla

 26. Michael Larsen, jeg undskylder, da jeg ikke var klar over, du havde problemer med at læse , men det ved jeg så nu :-)

 27. Igen vælger Birthe Jensen at trække debatten ned på et niveau som er en 5.klasses elev værdig.

  Men jeg er ikke overrasket. Det er et kendt fænomen når personer, hvis holdninger ligger udenfor det samfundsbestemte normalområde, mangler saglige argumenter til at forsvarer deres sag, at de så vender om og angriber modparten.

  Det er ærgeligt for debatten, men jeg vil opfordre Birthe Jensen til at finde en mere kompetent debattør fra DDL, som måske kan lærer hende et par tricks eller 2.

 28. Lars, hvis du kunne lade vær og fordreje mine ord, ville du forstå, min mening.. Men du har ikke vist mig respekt på nogen måde…. Du kan ikke forstå at jeg er imod islam, du kan ikke forstå at anmeldelsen af Tina er mig imod, da det intet har med racisme at gøre…. og forøvrigt har jeg sagt det mange gange nu, og vil gerne gentage : Jeg taler for mig selv, så lad dog for pokker vær med at trække DDL med i det…….. Tusind tak Morten Grydell ;-)

  Michael, med din udtalelse, kan jeg da tydeligt se, at du ikke har fattet en brik af, hvad jeg har skrevet

 29. Birthe:

  Naturligvis kan jeg ikke forstå din modstand mod Islam. Vi er uenige om anmeldelsen af Tina Petersen og har forskellige syn på hvor grænsen går i forhold til racisme. Hvorvidt jeg fordrejer dine ord, så nej, det gør jeg ikke. Jeg bruger bare simpel lingvistik til at analysere dine ord og vise at det du skriver kan tolkes på flere måder.

  Hvorvidt du taler for dig selv eller om du taler på vegne af Valhal-gruppen eller DDL, er mig ligegyldigt. Jeres holdninger er ens og lige uforståelige.

 30. Dermed sagt , at du mener, det er ok, at svinekød er forbudt i blandt andet danske fængsler, og flere danske institutioner .. at de vil have shariazoner i Danmark,skolerne skal ikke holde jul for eleverne , der skal tages hensyn til dem på plejehjem, sygehuse og lægen… når de går i svømmehallen, gymnastik ( specielhensyn igen ) De behandler deres kvinder og børn som skidt.. børnene bliver opdraget til at de ikke skal lytte til os vantro.. vi kvinder skal holde kæft……….Er det virkelig det, du går ind for ??????? Ja, hvorfor tror du lige, at jeg er imod islam ??? ikke engang en joke, kan de / du tåle , uden det skal slås stort op og anmeldes….og HUSK : det er ikke racistisk at være imod en tro … jeg er både i Valhal, DDL og SIAD som du allerede ved, men det er mine og kun mine ord jeg kommer med her.. hvad de andre mener og siger, kommer ikke sagen ved her

 31. Birthe

  Svinekød er ikke forbudt i danske fængsler, men fængslerne har en forpligtigelse til at servere et alternativt måltid til eksempelvis vegetarer, muslimer, jøder e.l.

  Jeg synes det er ganske fint at alt kød som indtages i danske institutioner skal være halal slagtet. Modsat muslimerne, så har kristne intet religiøst forbehold i forhold til mad, hvorfor hensynet til muslimerne naturligvis må komme først.

  Der skal tages de hensyn som er nødvendige for at muslimer kan bruge vores offentlige tilbud, såsom svømmehaller, plejehjem, sygehuse osv. Igen, det er et centralt element i et rummeligt samfund.

  Mange af mine venner er muslimer og alle behandler deres ægtefæller og børn med ypperste respekt. Der findes yderligtgående troende i ethvert trossamfund som fortolke deres respektive hellige skrifter på en måde som betyder undertrykkelse af kvinder osv. Men det gælder alle trossamfund og bestemt ikke kun Islam. Indre Missions kvindesyn er f.eks. direkte undertrykkende.

  Som sagt tidligere, så er jeg Atheist og kan derfor se tingene som udenforstående. Og det jeg ser er, at kristne kan have ligeså vanvittige holdninger som nogle muslimer kan have.

 32. Tulle Bondegaard
  Ser du i modsætning til dig hader jeg meget få mennesker, men folk med dine holdninger har jeg meget lidt sympati for. Jeg spiser hellere ikke svinekød, ikke på grund af religiøse overbevisninger men mere fordi danske svin er proppet med medicin og smager elendigt, om der er bedt en bøn for den ene eller anden er for mig fuldstændigt lige gyldigt. Mine børn har ikke lidt eller lider nogen overlast fordi de ikke får svinekød. Men spis I da bare noget mere af det svinekød I elsker i dine kredse så kan I også blive resistense.

 33. Michael Larsen…….Jeg hedder ikke Tulle Bondegaard, men Birthe Jensen..Jeg siger ikke, jeg hader folk, jeg siger, jeg er imod islam.. se det er noget af en forskel….Hvad folk spiser er jeg bedøvende ligeglad med, men jeg mener ikke, der skal forbydes svinekød i fængsler og institutioner på grund af muslimerne…

 34. Jeg bruger bare alle de navne du selv bruger, hvorfor du ikke bare holder dig til et navn er mig komplet uforståeligt. Men det er mere end almindeligt i det fantasifulde selskab DDL. Er det på grund af muslimerne at der ikke blive serveret svinekød i fængsler.

 35. jeg bruger mit rigtige navn…. Ja, det er på grund af muslimerne at svinekødet er forbudt

 36. Michal .. jeg ville sætte et links herind, men det skal åbenbart bedømmes først.. jeg sætter nogle links ind i gruppen : ordet er frit så kan du se dem der…

Comments are closed.