Grisen – islamkritikerens bedste ven

Grisen –islamkritikerens bedste ven
-De såkaldte islamkritikere plastrer Facebook til med grise i deres foreninger rundt omkring derinde. De har nemlig udset grisen til at være deres bedste ven.

Skriver man på hjemmesiden tosseanstalten, i deres opdatering

Tosseanstaltens opdatering vækker vemodige tanker til børnebogen Peter Plyds.

Grisling (eng. Piglet) er navnet på en fiktiv karakter i den engelske forfatter A. A. Milnes børnebog Peter Plys (eng. originaltitel Winnie-the-Pooh, som udkom i 1926, og i dansk oversættelse i 1930) samt efterfølgeren Peter Plys og hans venner (eng. The House at Pooh Corner, udkom i 1928, og i dansk oversættelse i 1931).

Grisling er titelkarakteren Peter Plys’ bedste ven.
Karaktererne i Peter Plys er skabt over Milnes søns tøjdyr, og Grisling er således en litterær gendigtning af en lille tøjdyrsgris. ifølge Wikipedia.

Slagteren fra Balkan

Et af de mere kendte citater af Grislingen lyder: Det er forfærdelig svært at være m-m-modig, når man kun er et meget lille dyr. –Grisling.

Grisling er tilmed karakteriseret af flere varme og positive egenskaber, hvilket er betydningsfuldt i hans rolle som Peter Plys bedste ven.

Den er altid venlig og loyal, og dens sociale overskud udmønter sig f.eks. i at han gerne tager med vennerne på udflugter og ekspeditioner, som han egentlig frygter og helst ville være foruden.

Grisling er der altid for de andre, og den forventer ikke noget til gengæld.

I forholdet til Peter Plys udgør han den klogeste part, mens Plys kan positionere sig som den modige beskytter af den frygtsomme Grisling.

På den måde supplerer de hinanden godt. Kilde: //da.wikipedia.org/wiki/Grisling

26/8/2010 skriver Oskar Herrik Nielsen på hjemmesiden, //ungnyt.dk -om Dansk Folkepartis Ungdom.

Ungdomsafdelingen holder bl.a. en grisefest lørdag aften, som en hyldest til grisen, som – ifølge eget udsagn – i visse kredse efterhånden har udviklet sig til et politisk ukorrekt individ, Skrives der på hjemmesiden, ungnyt.dk

Som fortsætter
I England viser man ikke Peter Plys i TV af frygt for muslimsk vrede over Grislingen, og hollandske pengeinstitutter har forbudt sparegrise, af frygt for at støde muslimske kunder. Vi er med andre ord ved at lægge bånd på os selv og vores frihed. Derfor holder DFU en ordentlig grisefest, siger landsformand for Dansk Folkepartis Ungdom, Bente Kronborg Flensted, som også blogger på Ungnyt.dk. Faktatjek dokumentere at landsformanden for Dansk Folkepartis Ungdom, Bente Kronborg Flensted, siger noget vrøvl.

To påstande, to fakta-fejl
skriver //faktatjek.wordpress.com/2010/08/27/dfu-har-misforstaet-egen-grisefest/

1 -Der er ingen dokumentation for, at Peter Plys på noget tidspunkt har været taget af tv i England som følge af muslimsk vrede over Grislingen.

For tiden kan britiske børn se Peter Plys  og Grislingen hver lørdag morgen klokken 9 på Disney Playhouse. Desuden viser engelsk tv også en anden populær børneserie om en anden gris, Peppa Pig, der på dansk hedder Gurli Gris.

2 -Ingen hollandske banker har forbudt sparegrise. En enkelt bank, Fortis, har ganske rigtigt valgt at pensionere en gammel sparegris ved navn Knorbert, med argumentet om at -den ikke passer ind i et multikulturelt samfund. Men at der skulle være tale om et direkte forbud i flere pengeinstitutter, er noget vrøvl.

Reference
Hjemmesiden //da.wikipedia.org/wiki/Grisling
Hjemmesiden //faktatjek.wordpress.com/2010/08/27/dfu-har-misforstaet-egen-grisefest/ Faktatjek
Hjemmesiden //nrc.nl/economie/article1883210.ece/Fortis_offert_varken_Knorbert_voor_moslimklant

For yderlig læsning

Dansk Folkeparti Ungdom: Det cover er jo bare så flot
 
/tosseanstalten.wordpress.com/ – /tosseanstalten.wordpress.com/2012/10/14/grisen-islamkritikerens-bedste-ven/

1 comment on Grisen – islamkritikerens bedste ven

  1. Fint foto du har nakket af AG. :-/
    Men hvordan faèn får du oppe i hovedet skabt sammenhæng, imellem ordet “bamsefar” og en gris CEZ? Du kategorisere dem uden samme, grundet info fra en tegneserie(fantasiverden)og begge over at være dyr. Så lige i din sammenhæng ville du da passe meget bedre ind selv, end den ellers så civiliserede AG imellem bamserne på fotoèt, ikk. Oink Oink ;)
    – Men er da rart du kommer med dine sure opstød ligenu, hvor justitsministeriet kigger med. Det bekræfter jo alt. Ikk mindst at du vælger AG igen, så bekræfter du igen dit stalken/chikane af hans person.
    Du er ved at falde af på den, hva KarmaCarl.?

Comments are closed.