Hadekampange møder modstand

Den amerikanske organisation Freedom Defense Initiative, og gruppen Stop islamiseringen af America (SIOA) ledet af aktivisten Pamela Geller, har betalt 36,000 dollars (208.969,20 kroner) for annonceplads i 30 dage.

Dertil kommer selve plakaterne, som ifølge hjemmesiden politiken.dk, har kostet omkring 6.000 dollar (35.000 kroner).

Aktivister rev plakaterne ned på 72. Street og på en togstation, blot få timer efter, at de var hængt op. Mona Eltahawy, fremtrædende egyptisk-amerikanske forfatter og aktivist, blev anholdt i New York efter forsøg på at overmale en plakat med spraymaling.

Mona Eltahawy, som også er kendt som skribent på hjemmesiden //politiken.dk blev anholdt tirsdag nat og løsladt onsdag, senere bliver hun anklaget for “ulovlig hærværk” og “graffiti”.

Det kan du læse mere om her på hjemmesiden //pibillwarner.wordpress
Andre steder, for eksempel på metrostationer i New York City er plakaterne blevet dækket med “Racist” og “hate speech” Klistermærker.

Screen dump hjemmesiden //pibillwarner.wordpress.com/2012/09/25/breaking
Byen havde oprindeligt afvist reklame-plakater fra Gellers American Freedom Defense Initiative, men en dommer fastslog de var en beskyttet ytringsfrihed under First Amendment.

Plakaterne antyder, at muslimer er “vilde” og lyder: “Under en krig mellem det civiliserede menneske og den vilde, vil den civiliserede Supporte Israel og støtte Defence Jihad”

Rebecca Klinger, der er jødisk, og har boet i Israel, siger at plakaterne er “i strid med den jødiske lære og jødiske filosofier.”

“Jeg finder det rystende, at nogen, som gør krav på at være pro-Israel vil omtale nogle mennesker som “vilde” og dermed mindre end andre mennesker.

Nazisterne forsøgte at gøre det samme imod jøderne, for at umenneskeliggøre dem, “sagde hun. i følge New York Post

Reference
hjemmesiden https://nypost.com/2012/09/25/anti-muslim-posters-spark-subway-fears/
 
hjemmesiden //pibillwarner.wordpress.com/2012/09/25/breaking-
 
Den Amerikanske forbindelse