Han hjælper soldaterkammeraterne

Han hjælper soldaterkammeraterne
Skriver lokalavisen Frederiksberg, som overskrift på en flot opsat artikel der fylder en halv side.

Og sød ser Nicolai Sichlau såmen også ud, som han sidder der på billederne, og ligner en lille dreng der lige har foræret sin klasselære et æble, og derfor forventer at få et trettental til den næste eksamen.

030720131452

Men hjælper han egentlig andre end sig selv ved at finpudse sit ego?
For som han  forklare, ‘så kan det være et problem for soldaterne at blive integreret i samfundet efter de har været udstationeret’.

Desværre så hjælper et veteranhjem nok ikke på det, da man jo kan risikere at fastholder de forhenværende soldater i et parallelsamfund.

Men måske kan det hjælpe lidt på Dansk Folkeparti og VK-Regeringsmedlemmernes samvittighed, for andet er der sikkert ikke tale om.

Det stopper ikke strømmen af forhenværende soldater, hvoraf nogle af dem ovenikøbet har været så uheldige at de har fundet nogle af de miner/IED som har været årsagen til, at så mange familier har mistet en af deres kære i et fjernt land, som reelt aldrig har udgjort en trussel mod vores sikkerhed.

Og da slet ikke en trussel mod vores velfærd, – før Dansk Folkeparti og Regeringen besluttede sig for, at bruge omkring to milliarder ekstra om året til ‘forsvaret’ og dertil kommer så de mange ekstra omkostninger, som en følge af de mange tragiske skæbner der ligger i kølvandet af den beslutning.

Hele artiklen på er skrevet på hjemmesiden, /e-pages.dk/lokalavisenfrb/92/12
Det er en ren tåerperser -over konceptet “En genfødt Moder Teresa” – så er du advaret.
Mere end 2.002 NATO-soldater er døde det omtales ikke