Ingen grænser for had

Ingen grænser for had
Af “fwb fcg” Mikael Hasle den 09-10-2014.

For Liberal Alliance og Dansk Folkeparti er der tilsyneladende ingen grænser, når det drejer sig om at lægge flygtninge for had: De to partier foreslår nu, at flygtninge sættes i lejre i Mellemøsten eller Afrika.

Ud over den grænseløse kynisme disse forslag er udtryk for, er det også et forsøg på at holde befolkningen for nar – det kan nemlig ikke lade sig gøre!

Hvis de to hadefulde partier skal ha’ deres vilje, skal Danmark nemlig opsige FN’s flygtningekonvention – for Danmark kan på ingen måde garantere for disse flygtninges sikkerhed.

Mine tanker falder på 30’ernes Tyskland, hvor man – før man fik Holocaust til at køre på skinner – arbejdede med planer om at deportere jøder til Madagascar, hvor de så kunne rådne op.

LA og DF vil nu deportere flygtninge til andre steder, hvor de kan rådne op – og Venstre finder forslaget ’interessant’.

Valgkampen er gået i gang, og partierne kappes om, hvem der kan være mest håndfast og kynisk over for flygtninge.

Regeringen har allerede spillet ud med et iskoldt forslag om, at flygtninge ikke længere skal kunne føres sammen med deres familie, og de borgerlige sætter nu trumf på med deres forslag om deportation.

Jeg finder det usmageligt at slå politisk mønt på ulykkelige menneskers skæbne – og jeg finder det forstemmende, at venstrefløjen efterhånden står helt alene om at værne om det humanistiske menneskesyn, alene om at ville hjælpe mennesker, der i desperation ikke ser anden udvej end at flygte fra deres hjem og familie, alene med anstændigheden.

Had fødes af uvidenhed og angst.
DF og LA er tydeligvis en flok små, bange og uvidende mennesker.

For yderlig læsning.

Dansk Flygtninge Import, bar’ for sjov
 
Danmark acceptere at modtage flygtninge fra UNHCR