Islamkritikere heilede på Rådhuspladsen

020620130935

Facebook gruppen. Nej til moskeer afholdt demonstration på Rådhuspladsen, og der blev heilet og råbt fremmed fjendske slagsord.

Skriver Margrethe S. Hansen (Shansen) //p77.dk, bl.a. på Netmediet P77.dk – og omtaler bl.a. følgende.

Facebook gruppen Nej til Moskeer i Danmark afholdt sin første demonstration i søndags (den 26-05-2013.) på Rådhuspladsen i København.

Selv om der var over 700 der havde tilmeldt sig demonstrationen dukkede kun omkring 35 personer op på selve dagen. Og det var en ret homogen flok af af islamkritikere – sådan omtalte de sig selv, som var dukket op.

De fleste af deltagerne var fra grupper på den yderste højrefløj og der blev såmen både heilet og råbt “Danmark for danskerne, udlændinge ud”.

Alt i alt blev begivenheden endnu en fuser for den antimuslimske fløj og desvære endnu en fjer i hatten for danske nynazister, der endnu engang fik plads til at høste både avisoverskrifter og taletid på TV.

Admin i Nej til Moskeer gruppen på Facebook og anmelder af demonstrationen dukkede slet ikke op til sin egen demonstration.

020620130907

Dette fik flere medlemmer af, Nej til Moskeer, til tasterne og ifølge flere kilder fra gruppen som p77.dk/nyheder/ har været i kontakt med, går der rygter om at gruppens admin er den egyptisk fødte Cherif El-Ayoutyer.

Han er muslim og har skrevet en bog om hvordan han vil skabe en mere vestlig form for islam og om hvordan der hverken skal være moskeer eller muslimske tørklæder i Danmark.

Du kan læse mere på netmediet P77 her

020620130924

For yderlig læsning.

Aarhus Counter-Jihad-taler 108 dage i fængsel

 
Antimuslimsk demonstration forkert dag

 
Europa-Kommissionen optrapper indsatsen mod voldelig ekstremisme