Kim Poulsen: Tidens akademiske mandfjols

Kim Poulsen: Tidens akademiske mandfjols

180120132206

Kim Poulsen har begået en offentlig note på Facebook public, som jeg har valgt at offentliggøre på Bloggen, efter principperne som er gældende for ytringsfrihed.

Til dem som ikke kender noget til Kim Poulsen kan jeg fortæller, at han ofte er ferie-afløser for Kim Møller på Bloggen Uriasposten.

Tidligere har han været flittig skrivende i Blogger-miljøet under sit alias Kimpo.

Efter egne oplysninger har Kim været tilknyttet Trykkefrihedsselskabet fra første dag.

Han plejer at være temmelig populær.
Velkommen

Tidens akademiske mandfjols
by Kim Poulsen on Friday, 18 January 2013 at 12.56 ·
Karen West lægger afstand til min karakterisering af studielektor  Morten Hjelt i en debat på hendes væg om Kvinfo, Manu Sareen og den 19-årige knægt, der kalder sig Mandsfjols.

Det er hun vel også næsten nødt til, selvom jeg er helt på hendes side og han er lodret mod hende.

Karen har nemlig et image at pleje, og så går den gode og bramfrie demokratiske debat til grunde i tøsede venindelege om popularitet, akkurat som i folkeskolen.

Sådan er debatmiljøet anno 2013 – lad os bare kalde det år 22 i feminiseringens tidsalder, der startede cirka ved Den store disciplinerende fjendes fald i 1991.

Som jeg skrev hos Karen:
“Morten Spelt på banen igen for at skaffe sig kredit hos den politiske korrekthed på 2100 Ø”
Og sådan er de desværre, tidens feminsierede akademiske “mænd”. Herunder ses mit forsøg på at lette stemningen i den forbenede uenighed mellem fredsduer og krigsørne i en debat om våbenloven, der fandt sted igår:
Bullshit, Morten Tøffel Hjelt – man skal straffes, hvis det skønnes at man går unødigt hårdt til modværge, men det kan være svært at bevise. Mange dræbende skud er over stregen, skud i benet ok, derimellem kan der forhandles i retssystemet, men selve besiddelsen bør selvfølgelig være lovlig.”
Og her er den så, femi-mandens tøsefornærmelse, der betaler et enkelt humoristisk ord med en plump og aggressiv sammenligning:
Jeg har ingen kommentarer på det der fladpandede niveau, Kim, men jeg er sikker på, at du og Jørgen Storm vil kunne have en dialog, som vil være til stor glæde for jer begge
Hvilket ligner noget, der er skrevet af en pige i syvende klasse. Problemet er ikke så meget, at Lektor Hjelt doserer sine fornærmelser dårligt. Problemet er, at han bruger lidt sproglig kreativitet som undskyldning for at stoppe debatten. Og sådan er de desværre flest, vort lands “veluddannede” feminine. Min kvittering bliver derefter, for feminiseringen af de danske mænd skuffer mig til stadighed:
En skændsel for hankønnet med den tøsede fornærmelse. Vestens undergang personifisseret. Få det overstået, MH, få snittet nu – og det nye navn.
“Umodent” måske, men spontant. Man bliver jo irriteret på disse umusikalske debattricer, der “svøber sig i mandens klæ’r, men piver som en kvinde”.

Studielektoren underviser næppe i retorik, for her er hans svar på det nye øgenavn:
Den kommentars fladpandethed taler for sig selv, Kim Poulsen. Det er virkelig ynkeligt, at du ikke kan finde på noget bedre end at kalde mig for Morten Spelt
Altså atter en smådum mopset artigpige-kommentar, hvis sproglige armod forhåbentlig ikke er typisk for tidens danske akademikere. Men bortset fra dette er Lektor Hjelt interessant som type. Et led i vestens store forfald.
Like  Share Write a comment

For yderlig læsning

Bohemianrhapsody.dk lukker!

 
Q-Freedom – ‘Højrefløjens muntre hjørne’ lukker og slukker