Mange år med stigende fattigdomsproblemer


Efter mange år med stigende fattigdomsproblemer som Dansk Folkeparti og VK-regeringen har håndteret uheldigt, er der et stigende behov for hjælp til fattigdomsramte.

Fødevareforbundet NNF vælger igen i år at donere penge til velgørende formål i stedet for at sende julekort. Skriver man på Fødevareforbundet hjemmeside, hvor man b.la. kan læse følgende.

Dansk Folkehjælp samler hver jul penge ind, så fattige børnefamilier også kan få mulighed for at holde jul.

Enlige forældre på overførselsindkomst eller kontanthjælp kan søge Dansk Folkehjælp om at få en julekurv. Kurven indeholder for 500 kroner kolonialvarer, så familierne kan få flæskesteg og knas til jul.

Herudover indeholder kurven to gavekort á 500 kr. til en legetøjsbutik og en sportsforretning, så der også bliver mulighed for julegaver under træet.

– Vi har alle sammen et ansvar for at hjælpe de svageste i samfundet, og jeg er ikke i tvivl om, at for mange fattige børn er julen en svær tid at komme igennem.

Forbundets donation til Dansk Folkehjælp er desværre bare en dråbe i havet, og jeg kan kun opfordre til, at alle udviser social ansvarlighed i julen, og hjælper dem, der ikke har så meget, siger Forbundsformand i Fødevareforbundet NNF, Ole Wehlast.

Reference
hjemmesiden //nnf.dk
hjemmesiden //nnf.dk /nyheder/Pages/Fødevareforbundet-NNF-donerer-25.000-kr.-til-Julehjælp
hjemmesiden //folkehjaelp.dk

For yderlig læsning

Fattige må gå forgæves efter julehjælp
 
Dansk Folkepartis Socialordfører Martin Henriksen nægtede at støtte et Socialdemokratisk forslag om hjælp til fattigdomsramte