Michael Aastrup Jensen plaprer om Anakonda-strategien

Michael Aastrup Jensen plaprer om Anakonda-strategien
Venstre er efterhånden kendt som Facebookfadæsernes parti.

Først fik Venstremedarbejderen Ditte Okman skrevet om personer på en nedværdigende måde, der kom til at koste hende jobbet.

Så fik tidligere spindoktor for Statsministeren Søs Marie Seerup skrevet tekster, så hun var nødt til at lukke sin profil.

Så postede Venstre en film, hvor de brugte børn til politisk propaganda.

Og så fik de postet en forkert film om Thor Pedersen på Facebook.
Så kunne Løkke ikke stave på sin Facebook, han skrev om det at være god til at læse og skrive.

I dag kan Venstrefløjsbloggen så spørge vores trofaste læsere, om de bryder sig om, at Venstres udenrigspolitiske ordfører og medlem af udenrigspolitisk nævn i sin iver efter at slå billeder op af ham selv og en kendis på Facebook, risikerer at lække fortroligt materiale.

På Aastrups Facebookprofil (og på hans Flickr, hvor det er endnu tydeligere) har Michael Aastrup uploadet et billede fra en tur til Afghanistan, hvor han står sammen med General Patraeus og Eva Kjer Jensen.

Og det får vi direkte på en åben profil fra strategirummet, hvor man på strategitavlerne bag de tre modeller kan læse om blandt andet, Anaconda Strategy og se farvelagte kort over Reintegration opportunities, hvor der skal sættes enten hårdt, semihårdt eller blødt ind. Skriver Venstrefløjsbloggen

Reference
Hjemmesiden, //venstreflojsbloggen.wordpress.com /2011/06/24/michael-aastrup-jensen-plaprer-om-anakonda-strategien/

For yderlig læsning
Er det iorden at præster støtter ydmygelser af børn?