Mikael Jalving og racisme-vaskeriet

130320130844Mikael Jalving og racisme-vaskeriet
Morsomt er det når en debattør som Mikael Jalving, ses trække jødehad kortet mod andre, samtidigt med at han selv bruger en hel weekend på at sælge sin bog til nynazister i Sverige. Skriver Margrethe S. Hansen på Netmagasinet, P77.dk

Og fortsætter
I forbindelse med nazi-løjerne begik den svenske netavis EXPO et interview, med Mikael Jalving.

Af interviewet fremgår det, at det for Mikael Jalving kun handler om at sælge sin bog.

På spørgsmålet: Hvad er formålet med at deltage i konferencen?
Svare Mikael Jalving: Mit mål er at præsentere min bog og få flere læsere. Jeg er i dette for et kommercielt formål. Jeg ønsker PR.

Altså – burde det give grunde til at antage, at det handler om penge.
Nu er Mikael Jalving igen blevet omtalt på Netmagasinet, P77.dk

Denne gang i forbindelse med et DR Tema og Dokumentar program med titlen ‘Et ekstremt netværk’.

Et ekstremt netværk
DR Dokumentaren Et ekstremt netværk om islamfjendske grupper var en fin intro. Dog er det islamfjendske miljø langt mere omfattende. Skriver Netmagasinet, P77.dk – hvor du kan læse mere

Rigtigt mange, herunder også journalister og den jødiske organisation, ADL Anti -Defamation League, – der som mange andre arbejder for bogerettigheds-beskyttelse / menneskerettigheder og prøver at bekæmpe antisemitisme og racisme, har brugt år på at afdække hvordan visse amoralske jødiske kræfter desværre har fremmet, hadet til islam og muslimer i Europa og i USA, ved at give penge til højre fascistiske og højreradikale kræfter, såsom danske Anders Gravers eller britiske English Defence League.

“Gadvide hvor mange af den slags penge Mikael Jalving og typer som Lars Hedegaard, Anders Gravers og andre såkaldte “islamkritikere” lever tykt og godt af?

En ting er dog sikkert Jalvings kritik af DRs dokumentar er ikke Danmarks dyreste, men den billigeste leflen og renvaskning af racisme vendt mod muslimer i Danmark og i Europa.

Godt gået Jalving – endnu engang. “Slutter Margrethe S. Hansen sin artikel med på Netmagasinet P77.dk.

Mikael Jalving kunne vel bare informere om – og dokumentere de økonomiske pengestrømme overfor DR-Journalisterne – så slap vi helt fri for en masse evindelige og kedelige gætterier.

Der er flere som sender dokumentation, tip og info til Netmagasinet P77.dk – eller til min  E-Mail-adresse – Det er man da ret glad for, og respekterer ønsker om anonymitet/kildebeskyttelse.

Reference
Netmagasinet, P77.dk – //p77.dk/samfund-mennesker – Ny konspiration: Forsker og journalister der afdækker islamfjendske organisationer er jødehadere

For yderlig læsning.

Netavisen JP-journalist skal tale for svenske nynazister