MORALENS FORFALD !

MORALENS FORFALD !

Pia Kjærsgaard, har angiveligt købt hus på Santorini, via mellemmand og med kontant betaling, dermed har hun unddraget den græske stat, mange tusind kroner i skatteindtægt.

En indtægt, som mange andre både før og efter hende har undladt at betale, og dermed har været med til, at bringe Grækenland og det græske folk på fallittens rand.

Skriver Eva Jensen i en note på FaceBook //.facebook.com/note.php?note_id=10150384938817789″> FaceBook.  – Og fortsætter med følgende.

Henrik Sass, er angiveligt udsat for justits- og karaktermord, hvor han på et splitsekund, har fået ødelagt sin politiske karriere, samtidig med, at han er blevet udstillet på forsiderne af alle landets aviser, som en person der ikke bare omgås, men åbenbart også har dybe relationer, til de sorteste dele, af det danske rockermiljø.

Alle påstandene er udokumenterede, fordi PET ikke står frem med, hvilke beviser de har, hvem der har foranlediget undersøgelsen, og hvilke konklusioner undersøgelsen har medført.

Det er en gratis omgang til PET, med store konsekvenser til følge for Sass, fordi han står i en situation, hvor han kun kan komme med sine påstande.

PET sidder tilsyneladende med “beviser”, men vil ikke fremkomme med dem.
Kunne det tænkes at det er fordi, der ikke er nogle beviser, og at PET har udført bestilt arbejde?????

Helle Thorning-Schmidt har været udsat for en jagt på hendes skat.

Det er blevet pustet op i pressen som en kæmpe sag, uagtet at der ikke er nogen sag.
Alligevel er der fremkommet fortrolige oplysninger, som hver eneste dansker skulle være forskånet for, at få ud i pressen, da de er omgærdet af tavshedspligt.

Hvad er så fælles for disse tre sager der her er fremført:
Jo, alle sager udspringer fra VKO, som angiveligt har forsøgt at få svinet “De røde” til.

Der er brugt metoder, som kun kendes fra stater der ligger meget langt væk fra Danmark.

Undtaget for dette er Pia Kjærsgaard, som i hendes tilfælde blot har vist, at der er et sæt moralbegreber der gælder os almindelige danskere, og så er der et helt andet sæt moralbegreber, der gælder for Pia K.

Tænk over hvor meget disse politikere og deres partier, er med til at underminere moralen i Danmark, for det er jo en kendsgerning, at politikere er stil- og meningsdannende, og når de kan, så kan vi andre også.

Det er jo sådan at politikere påvirker den almene befolkning, og derfor er min pointe.
Se at få de blå smidt helt uden for indflydelse, indtil de har lært at opføre sig ordentligt. Skriver Eva Jensen i sin note på FaceBook.

Reference
Webportalen, FaceBook //facebook.com/note.php?note_id=10150384938817789″ /FaceBook.

For yderlig læsning

Pia Kjærsgard ‘kronisk sur’ … 
 
Netavisen, BT: Pia K ‘Jeg får varsler fra Gud’ 
 
Vivi Peyk Jensen: Her Tjekker Naser Khader og Jeg, …
 
Mediekritik i kølvandet på Redox rapport om højrenetværket ORG