Når skidt kommer til ære i Sverige

Den 11 september 2010 tog Pia Kjærsgaard, lederen af Danmarks mest fremmedfjenske og på visse stræk anti-muslimske parti, nemlig Dansk Folkeparti, en tur over sundet for at berige den svenske valgkamp, med et par af sine klassiske fremmedfjendske og elite-forskrækket one-liners.

Sverigesdemokraterna lappede hendes ord i sig, som om der var tale om ren dansk fløde. Skriver Margrethe S. Hansen på Netavisen, P77.dk
–Og forsætter
Men de har jo hellere ikke haft en Pia Kjærsgaard, tæt på magten i over ni år.
Hvis de havde haft det, ville de vide at det ikke er ren fløde det som Pia Kjærsgaard forsøger at hælder ud over svenskerne, men fremmedfjendsk populisme, som har gjort Danmark til et af Europas mest ugæstfrie lande.

Her i Danmark kan vi nemlig først og fremmest takke Pia Kjærsgaard, for at had og racisme er blevet stuerent og politisk korrekt.

Vi kan også takke hende for at vi i dag befinder os i en fastlåst værdidebat, som totalt er domineret af snak om noget så tåbeligt som badeforhæng, svinekød og tørklæder.

Vi kan også takke Pia Kjærsgaard for at der under Danmark hos FN i dag, er en fed sort streg og en anmærkning om, at den danske stat har en regering, som bygger sit flertal, på et parti som har udsat visse grupper, af den ikke etnisk-danske befolkning for racisme, uden at være blevet retsforfulgt af de danske myndigheder for racisme.

Men alt dette blev der ikke snakket om den 11 september, over hos Sverigedemokraterna på den anden side af sundet. Skriver Margrethe S. Hansen på netavisen P77.dk.

Reference
Netavisen, P77.dk //p77.dk/demokrati/ytringsfrihed/naar-skidt-kommer-til-aere-i-sverige