Norsk valgforsker mener Venstre-politikere er dårlige tabere

Norsk valgforsker mener Venstre-politikere er dårlige tabere

Norsk valgforsker er stærkt foraget og kalder danske top-politikere fra det tidligere regeringsparti Venstre for direkte uforskammet og dårlige tabere uden respekt for Folketinget. Skriver Margrethe S. Hansen på Netmagasinet, P77.dk

-Og fortsætter
Det vækker foragelse i Norge at mange toppolitikere fra det danske parti, Venstre igår under den nye Statsminister Helle Thorning Schmidts første åbningstale, gav sig at liveblogge harske kommentarer ud på Facebook og Twitter direkte fra Folketingssalen.

Den norske avis Aftenposten skriver følgende i dag.
-Mens Danmarks første kvindelige statsminister holdt sin første åbningstale i Folketinget (det danske parlamentet) tirsdag, sad flere av valgets tabere med næsen ned i deres mobil og Ipad og sendte kommentare ud på nettet.

Aftenposten beskriver tonen som rå og uforskammet -og citerer den danske avis Politiken for, Det mindede om et koordineret Facebook-offensiv mod den Socialdemokratiske Statsminister

Også den norske valgforsker Hanne Marthe Narud er stærkt foraget og kalder top-politikerne fra det tidligere regeringsparti Venstre for direkte uforskammet, respektløse og dårlige tabere.

-Dette er direkte uforskammet. De mangler folkeskik, og de er dårlige tabere.
Jeg mener at sådan en opførsel er uhørt, uanset hvilket parti det kommer fra.

Jeg håber at den slags aldrig vil ske i Norge, siger Hanne Marthe Narud og slutter af med at tilføje -Liveblogging vidner først og fremmest om at Venstre-politikerne mangler respekt for Folketingets sal.

Når man sidder i Stortingssalen eller i Folketingssalen, skal man følge med i det som sker der. Blogge kan man gøre på sit kontor, hjemme eller i sin egen bil.

Her er hvad den tidligere Integrationsminister Søren Pind (V) nåede at skrive under åbningstalen igår. I alt blev det for Søren Pind til 24 kommentarer.

-Her Søren Pinds opdateringer -Skriver Margrethe S. Hansen på Netmagasinet, P77.dk

Reference
Netmagasinet, P77.dk //p77.dk/politik-a-verden/politik/613-norsk-valgforsker-mener-venstre-politikere-er-darlige-tabere