Nul tolerance overfor racisme fra din lænestol

150420160025

Nul tolerance over for racisme fra din lænestol
Blogaaja.fi er en af Finlands største gratis blog-platforme, med mere end 50 000 unikke besøgende hver måned, melder klart ud.

Det er ikke tilladt bruge servicen til had mod etniske grupper eller til, at offentliggøre oplysninger som er bevidste forsøg på, at tilsløre eller fordreje sandheden.

Vi har nul tolerance over for racisme fra din lænestol.
Vi vil lukke alle de blogs, hvor forfatteren understøtter nynazisme, personer dømt for voldelige forbrydelser eller opfordringer til dannelse af racistiske gadepatruljer, skriver man på blog.platformens serviceside – og de mener det, måske.

140420162340

Lukket Blog
Man har lukket en hjemmeside Blog på netadressen, //mariatolppanen.blogaaja.fimariatolppanen.blogaaja.fi – ud fra en samlet vurdering.

Bloggen er lukket af flere grunde, men også for ikke at efterkomme anmodninger om at overholde netmediets servicevilkår.

For yderlig læsning.
Hjemmesiden //pohjalainen.fi/uutiset/maakunta/n%C3%A4in-yll%C3%A4pito-perustelee-tolppasen-blogin-sulkemista-1.2031971″>class=”goog-text-highlight” Hjemmesiden //mariatolppanen.blogaaja.fi/”>Blog på mariatolppanen.blogaaja.fi er lukket<
Du kan se teksten som et screen dump oversat af Google – HER
 
For yderlig læsning
FN’s racismekomité bekymret over politisk propaganda