Nyhedsbrev fra Folketingsmedlem Yildiz Akdogan (S)

Kære Læser
April måned bliver uden tvivl en vigtig og begivenhedsrig måned.

Rygterne svirrer om valg og med Regeringens sandsynlige fremlæggelse i næste uge af deres 2020-plan, kan valget komme meget snart.

Derfor vil april også være præget af mit fokus på dette, og vi er for alvor begyndt at forberede os på et eventuelt valg i den nærmeste fremtid.

Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det for alvor er nu.
Hvis vi vil undgå en forværring af den skævvridning, som VKO har skabt i Danmark de sidste 10 år, skal vi have en ny regering nu.

Bare i den seneste tid har der været utallige sager og tegn på, hvilken politik vi kan forvente os af en fremtidig VKO-regering.

Her snakker vi om kraftige nedskæringer på flere offentlige områder.
Regeringen vil eksempelvis indføre brugerbetaling på sundhedsydelser og dermed gøre det muligt for ressourcestærke mennesker at forsikre sig til bedre sundhedsydelser fra privathospitalerne.

I det hele taget er det et forsøg på at dreje Danmark over i et forsikringssamfund, hvor det kun er de rige og velstillede, der har råd til at forsikre sig forsvarligt.

Resten bliver ladt i stikken.
Ikke nok med det, så skal efterlønnen fjernes og folkepensionsalderen sættes op.

Dansk Folkeparti sagde i denne uge, at alt er i spil, når det gælder regeringens tilbagetrækningsreform, der afskaffer efterlønnen og hæver folkepensionsalderen.

Men flere gange har Pia Kjærsgaard og Dansk Folkeparti ellers givet klare løfter om, at der ikke kommer forringelser med støtte fra Dansk Folkeparti.

Desværre overrasker DFs kovending ikke.
Det samme oplevede vi nemlig også med dagpengeperioden, som regeringen og Dansk Folkeparti halverede for mindre end et år siden, trods klokkeklare løfter om det modsatte fra Dansk Folkepartis side.

DF er tydeligvis fuldstændig ligeglade med, hvad de tidligere har lovet vælgerne.
Med andre ord står vi overfor en situation, hvor vi i større grad vil opleve en stigende ulighed blandt den danske befolkning.

Det den nuværende regering er i gang med, kan ses som et opgør med velfærdsmodellen, som vi forstår den i dag, og et opgør med den velfærdsmodel, der har gjort Danmark til det land, det er i dag – et rigt land, hvor vi hjælper hinanden og hjælper de svageste.

Det vil jeg ikke være med til, og derfor er vi allerede nu i gang med at ruste os til et forestående valg, så vi kan gøre alt i vores magt for at vælte regeringen.

Pinds provokationer
Udover de sociale og økonomiske stramninger, er værdidebatten spidset til, og som ny integrationsminister startede Søren Pind med at melde ud, at indvandrere ikke længere
skal integreres i det danske samfund, men i stedet helt assimileres!

Er det blot endnu en provokation fra Pinds side, der skal forsøge at få fokus væk fra alle regeringens dårlige sager, der vælter ud af skabet i øjeblikket, eller mener han oprigtigt, at folk nu skal ensrettes.

For mig står det som et meget udansk forslag, hvis der ikke skal være plads til mangfoldighed og forskellighed.

Man kan undres over, hvor Venstres liberale frisind blev henne af, i denne sag?
Skriver Yildiz Akdogan (S) i sit nyhedsbrev

Du kan se mere fra demostrationen HER