P77.dk: Antimuslimer vil etnisk udrense vollsmose for muslimer

Danske antimuslimer fra gruppen Stop Islamiseringen af Danmark opfordre på Facebook til etnisk udrensning af muslimer i Vollsmose. Skriver Margrethe S. Hansen på Netavisen P77.dk  
-Og fortsætter

Stop Islamiseringen af Danmark en yderliggående dansk gruppe, der i følge egen hjemmeside føre krig mod muslimer og islam.

Har skruet sin i forvejen ekstreme retorik op til Breivik-højder.
 

På Facebook, i deres fangruppe, //facebook.com/groups/stopislamiseringenafdanmark/?ref=ts
kan man i dag læse opfordring og ikke mindst støtte til etnisk udrensning af muslimer i Vollsmose en bydel uden for Odense på Fyn.


“Det burde være danskere i vores eget land, der rejser os, og kan politiet ikke finde ud af det sammen med politikerne, så må vi gøre det. Vi skal have etniske udrensning hus til hus, det er fandme ved at være for meget”

“Hvis politiet ikke kan eller tør bruge det voldsmonopol de har fået af det danske folk, så er det ikke længere et monopol, men kan gives eller tages til dem der vil beskytte det danske folk.” Anders Gravers leder af Stop Islamiseringen af Danmark.

“Jeg vil sku være det først til at betræde området og forlader det igen når opgave er løst og jeg er sidste mand der forlader området, så er vi sikker på at det lort ikke er en besættelsemagt mere.”

Under et link til en artikel fra dagens BT om en flok unge utilpasset drenge med indvandrere baggrund, der foretrækker at begå indbrud i danske hjem, fordi de ifølge egne udtalser til BT, har fundet ud af at danskere ofte er ude om søndagen, kan man læse kommentarer fra flere SIAD medlemmer som bakker op om forslag, om at tiden er kommet til at etniske danskere griber til våben, selvtægt, tager voldsmonopolet fra politiet og går ind i Vollsmose og hus til hus etnisk udrenser området for muslimer.

Forslaget om etnisk udrensning af muslimer i Vollsmose, kommer fra en armyklædt Johnny Boalth Lambertsen der er medlem af Stop Islamiseringen af Danmark.

Lambertsen blev for et par uger siden kendt i danske medier, som manden bag en falsk historie om en lille etnisk dansk pige der var blevet rullet i glasskår af muslimer, på en skole i Jylland.

//Usand historie plantet i medierne af SIAD-supportere
 
P77.dk / BT’s glasskår-vold historie er plantet af muslimhadere
 
/JydskeVestkysten.dk / Mand erkender glasskår-løgn om Bakkeskolen
 

Netavisen P77.dk – I forbindelse med pressens dækning af den falske historie benægtede Jonny Boalth Lambertsen at han er aktiv i Stop Islamiseringen af Danmark og sagde at han ikke har noget imod muslimer.

Reference og mere på Netavisen P77.dk – her
 
Du kan se hele “Debat-tråden” som et screendump