P77.dk – Breivik ikke mere gal end Anders Gravers

Breivik erklæret egnet til straf – er ikke skizofren.
Dermed ikke mere “gal” end andre anti-muslimske ekstremister såsom Anders Gravers fra SIAD. Skriver Margrethe S. Hansen på Netmagasinet P77.dk

-Og fortsætter med bl.a.
Efter uger med spekulationer om udfaldet af en ny psykiatrisk undersøgelse, af den norske terrorist Anders Behring Breivik og af om resultatet vil være den samme som den første psykiatriske vurdering, hvor i Breivik blev erklæret svært psykotisk og skizofren og dermed ikke egnet til fængselsstraf kom i dag.

Ifølge den nye psykiatriske vurdering som bygger på omfattende samtaler og overvågning af af Anders Behring Breivik, er Breivik ikke psykotisk, eller skizofren og dermed egnet til retsforfølgelse og straf.

Dermed er Anders Behring Breiviks tanker og holdninger ikke mere “gale” end andre Counterjihadisters og ekstreme islamofoberers, såsom Anders Gravers fra den stærkt islamfjendske gruppe Stop Islamiseringen af Danmark, …

(Screendump herover, er med flere andre overdraget til norsk politi.)
… der for en uge siden stod op på et antimuslimsk træf i Aarhus og råbte ud over tilskuerne at hans antimuslimske organisation er i krig med muslimer og islam og at hans anti-muslimske organisations mål er at fjerne islam fra Europa.

Anders Gravers omtalte også i sin tale på Counterjihad mødeti Aarhus at islam er verdens største hadegruppe og muslimer er langt mere morderiske og farligere end nazisterne var under 2 verdenskrig.

Reference
Netmagasinet P77.dk

For yderlig læsning

Netmagasinet P77.dk: Anti-muslimer råbte Koranen skal brændes
 
Webstedet EDL-NEWS: Ydmyget i Århus – Til grin i BBC-Debatpogram