P77 – Det danske riges tilstand

Netavisen, P77.dk – Det danske riges tilstand
Fra et netop udgivet Cabel på Wikileak forlyder det, at hele Danmark sejler i saftevand og er gået i kage.

Ambassaden i Copenhagen skriver: Ham Lars Løkke er en talentløs nar, som man ikke skal gøre sig mange forhåbninger om, på den nationale eller internationale scene. Skriver Margrethe S. Hansen på Net-Avisen P77.dk

-Og fortsætter
Hende Helle Thorning kan ikke se forskel på højre og venstre og er desuden farveblind, så hun hele tiden farer vild på blå stue, som hun tror er rød stue.

Snøvsen Søvndal skal man holde et vågent øje med.
Han er set hygge sig med den racistiske talentløse mokke Pia Kjærsgaard, over en citronmåne.

Det var til en julefrokost i Snapsetinget. Ingen muslimer deltog i julefrokosten fordi menuen var rigtig dansk, svin i kilovis og en rød Aalborg til alle. Dem som ikke skålede er man ikke venner med, så muslimerne blev væk.

Muhammedtegneren Kurt Westergaard lider af alvorlig maveforgiftning, efter at have indtaget et kilo fordærvet pebernødder som han fik sendt til sin privat adresse.

Politiets Efterretningstjeneste PET har været ude og advare befolkningen om at Danmark er særligt udsat i juletiden og at StupidAlqaida terrornetværket leger julemand og sender fordærvede pebernødder fra Føtex til personer, som spillede en rolle i den danske Muhammedkrise for tyve år siden.

Reference:
Skriver Margrethe S. Hansen på NetAvisen P77.dk

For yderlig læsning

Læs Pernille Bendixens klage til dansk supermarked HER
 
Læs Liselott Blixt’s opfordring til boycot af Dansk supermarked