P77.dk: De nationales propaganda i aktion

Islamfjendtlige debattører er i defensiven i disse dage
Nu forfalder de til deres kedelige håndværk: Den sorte propaganda.

Efter den nationalkonservative terrorist Anders Behring Breiviks bombning og massemord i Oslo er hele det islamfjendtlige netværk kommet under pres. Skriver Christian Rask på Netmagasinet P77.dk 

-Og fortsætter
I stedet for at ransage den ideologi, som de deler med terroristen, kæmper bloggere og debattører i stedet af al magt for skiftevis at distancere sig fra de uhyrlige begivenheder og at bagatellisere dem.

En ting man er god til at kaste sig over, er at skyde på budbringeren i stedet for at forholde sig til budskabet og de fakta, der trænger sig på.

I dette tilfælde er budbringeren åbenbart P77.dk-bloggeren Margrethe Monika S. Hansen, der beskyldes for alt fra at have påvirket Breivik til at begå sine terrorhandlinger til at være lystløgner, psykisk syg og på overførselsindkomst.

Det kan virke utroligt fattigt at skyde så meget på en enkelt blogger, når nu 77 unge mennesker er blevet brutalt skudt ned af en nationalkonservativ islamofobisk terrorist.

Ikke desto mindre kan det konstateres, at der nu oprettes falske sider på Internettet i et forsøg på at stille SHansen i et dårligt lys.

Her er opskriften
En debattør på Uriasposten.net, der kalder sig Anders Peter Johnsen lægger en kommentar med henvisning til en påstået hadeside, som SHansen skulle stå bag.

Reference
Netmagasinet P77.dk – //p77.dk/bagside-a-opinion/44-bagsiden/564-de-nationales-propaganda-i-aktion

For yderlig læsning

Dansk Blogger holdt øje med Breivik
 
Netmagasinet P77.dk – P77.dk: Her er SIADs selvforsvarsgrupper mod muslimer i Danmark
 
Medlem af Dansk Folkeparti modtog massemorderens manifest