P77.dk: Racistiske svin foran Aarhus moske i nat

En mindre flok højreekstremister klædt ud som svin chikanerede i nat beboerne i en moske i Aarhus. Skriver Margrethe S. Hansen på Netmagasinet P77.dk

-Og fortsætter
Iklædt svinemasker og bevæbnet med grisetæer på spyd og korsridderskjold, deltog et par tidligere medlemmer af den stærkt antimuslimske gruppe Danish Defence League i går sent om aftenen angiveligt i en yderst bizar chikaneaktion mod en Aarhusiansk moske.

Følgende fotos er alle lagt offentligt frem på Facebook og ifølge Brian Djurslands (Tidliger divisionsleder i DDL ) kommentare så er der tale om en aktion mod en moske i Aarhus i går aftes.

Under navnet Dansk Modstand har de tidligere medlemmer fra DDL stiftet en ny gruppe, der ligesom Danish Defence League forsøger at markere sig i offentligheden med stærkt islamfjendske holdninger.

Dansk Modstand, er stiftet af den tidligere leder af Danish Defence League Bo Vildbrand og af Brian Greve Kjær aka Brian Djursland.

Begge blev i starten af januar smidt ud af Danish Defence League, efter stridigheder internt i gruppen om tyveri og rod i Danish Defence Leagues økonomi.

Gruppen Dansk Modstand samarbejder direkte med gruppen Stop Islamiseringen af Danmark der ledes af højreekstremisten Anders Gravers fra Aalborg.

Reference
Netmagasinet P77.dk

For yderlig læsning
Beskyldninger om underslæb i Danish Defence League
 

2 comments on P77.dk: Racistiske svin foran Aarhus moske i nat

  1. De har nok ikke noget bedre at tage sig til.. Man siger jo at intelligente mennesker keder sig aldrig

  2. Citat:
    ‘En mindre flok højreekstremister klædt ud som svin chikanerede i nat beboerne i en moske i Aarhus.’

    Hvordan kan man være beboer af en moske ??

Comments are closed.