P77.dk – USA: Antimuslimsk aktivist med tråde til Danmark opfordre til drab og terror

P77.dk – USA: Antimuslimsk aktivist med tråde til Danmark opfordre til drab og terror

En antimuslimsk aktivist i USA vækker forargelse efter at han på sin blog udgave sin egen mini-version af den norske terrorist Anders Behring Breiviks manifest. Skriver Margrethe S. Hansen på NetAvisen P77.dk

-Og fortsætter
John Joseph Jay hedder manden der i sidste uge valgte at sætte en tekst ind på sin blog ”Summer patriot, Winter soldier” hvor i han remser punkter op der ifølge ham selv vil kickstarte borgerkrigstilstande i USA og rense landet for muslimer og for det han opfatter som skadeligt multikulturelt indflydelse.

I sit mini-manifest der bære titlen ”Start the revolution” Starten af revolutionen på dansk. Skriver Jay at alle moskeer og flere fremtrædende mediehuse i USA burde brændes ned til grunden.

Desuden burde alle politikere der udbreder, det Jay omtaler som multikulturelt pro-muslimsk tolerance omgående fjernes fra deres poster i det amerikanske kongress og begraves i havet på samme måde som den islamistiske terrorist Osama Bin Laden.(Bin Laden blev skudt af derefter begravet i havet af de amerikanske styrker)

I sit mini-manifest nævner Jay også flere personer der sidder i ledelsen hos flere verdenskendte amerikanske universiteter. Disse personer burde også ifølge Jay dræbes.

Jay afslutter sit mini-manifest med en opfordring til at man omgående starter med at tvangsdeporter alle muslimer i USA og skriver ”om de vælger at tage hjem til Mellemøsten i kister eller som turister må de selv om” – Skriver Margrethe S. Hansen på NetAvisen P77.dk

Reference
NetAvisen P77.dk

For yderlig læsning

Birthe Hedegaard Holm: ‘Hvorfor udebliver den borgerkrig?’ 
 
SIOA er en Hate Group, og på samme liste som Ku Klux Klan 
 
Europa-Kommissionen optrapper indsatsen mod voldelig ekstremisme