P77: Halalslagtet eller ej – mishandlet uanset hvad

Der er gået politisk værdikamp i den mad vi sætter på bordet.

Skriver Margrethe S. Hansen på Netmediet P77.dk -Og fortsætter

Nutidens højrepopulistiske agitation, om at etniske og religiøse mindretalsgrupper og det er, uanset om det er jøder eller muslimer, mishandler dyrene før de slagtes, er old classic højrenationalistisk propaganda.

De fleste mennesker har set rædselsfulde fotos, taget af tyske national socialister i jødiske ghettoer.
Fotos som blev taget fra de mest uskønne vinkler, kun for at hænge jøderne ud som barbariske religiøse fundamentalister, uden respekt for liv.

I dag ser man at 30ernes massive dæmonisering af den jødiske slagtemetode, er blev erstattet af en massiv dæmonisering af den muslimske halal slagtemetode

Danske højreekstremister misbruger en død svinekrop i en antimuslimsk aktion, rettet mod en dansk Moske-byggegrund.
Men udelukkende fokus på halalslagtning som i Danmark er reduceret til, at der udtales et par religiøse velsignelser over slagterdyrene, er ren hykleri, fordi ser man på den samlede situation for danske slagtedyr, så er slagtedyrenes lidelser ufatteligt meget mere voldsomme, end spørgsmålet om der messes en muslimsk, jødisk eller kristen bøn over dem, inden slagtningen.

Foto: DDL Facebook/åben gruppe
Det er hykleri kun at have sit fokus på den muslimske halalbøn og slagtemetode.

Ingen danske slagtedyr får et bedre dyrevelfærd og et bedre liv af, at højrenationalistiske populister overdøver danske slagtedyrs smerter, med deres populistiske antimuslimske agitation mod halalslagtning.

Set fra danske Maren Malkekos trænge staldplads, er det fuldstændigt ligemeget om det er halalbøn eller Jonny Reimer, der messes inden hun dræbes.

Stakkels danske Maren Malkeko, må nemlig leve med, at hun mellem hver malkeperiode gøres gravid, og derefter får taget sin kalv fra sig umiddelbart efter fødslen.

Alt dette kun for at hun igen og igen kan goldes. Læs opleve at få taget sin kalv fra sig.

Reference
Netmediet P77.dk/p77.dk/blogs/shansen/-halalslagtet-eller-ej-mishandlet-uanset-hvad
 

For yderlig læsning.

P77.dk -Racistisk hærværk, Dødt svin gravet ned på moskegrund
 
Dansk Folkeparti -Dyrene har en stemme

 

1 comment on P77: Halalslagtet eller ej – mishandlet uanset hvad

  1. Hvordan kan en død svinekrop misbruges??
    Det kan vel ikke være rimelig at vi DANSKERE skal påtvinges muslimernes sindsyge ritualer, ligeså snart man er modstandere af islam, så skriger du op om højrenationalistiske, er det fordi du helst vil have det til at lyde som om det er et fåtal der er imod islameringen af vores land?? jeg siger dig, der er langt flere end du tror, ganske almindelige mennesker, der bare har fået nok af den omvendte racisme som du og dine ligesindede udfører.

Comments are closed.