P77: Kim Møller i knibe

Uriaspostens og Kim Møllers troværdighed i frit fald.
Skriver Carsten Halvorsen på Netmagasinet, P77.dk 

-Og fortsætter med bl.a.
Højreekstremisten Kim Møller er åbenbart kommet i modvind på sin egen blog, Uriasposten. Selv for hans trofaste proselytter af islamofober og racister er der alligevel en grænse for, hvad man kan bilde dem ind.

Under overskriften “Skolelærer beskyldte 11-årig dreng for at være racist, da han nægtede at recitere islamisk bøn i Religion” forsøger Kim Møller den 16 november at sælge en hadhistorie, hvor en dreng i fjerde klasse -på facebook -fortæller den rystende historie om, hvordan han holdt sig for ørerne og græd, da klassen i religion skulle høre om islam og en muslimsk pige skulle fremsige en bøn, som klassen skulle gentage.

Den onde lærerinde beordrede den stakkels dreng til at sige undskyld til pigen og fortalte ham, at han var racist, og det kunne man komme i fængsel for.

De forventelige rygmarvsreaktioner udebliver ikke, men der er trods alt også folk, som tænker sig om.

Således skriver eksperten Tolder: “Historien med dens bekvemme budskab kombineret med den fimsede “søns” følelsesladede kommentar, virker for mig lige lovlig fabrikeret.

Måske med henblik på at lande på diverse islamkritiske blogs?
Det var i hvertfald ikke en historie jeg ville tage for pålydende før den var blevet verificeret af flere af hinanden uafhængige kilder.”

Han suppleres af Endnu en Vantro: “Hehe jeg husker nu fint en gammel episode der viste sig at være forkert. Som du også bloggede.

Lad nu være med at være for skråsikker, der er trods alt mange-

Reference

Netmagasinet, P77.dk //p77.dk/nyheder/419/kim-moller-i-knibe

For yderlig læsning

Muppet Show på Fyens Stiftstidende
 
Rap rap -sagde avisanden
 
Usand historie plantet i medierne af SIAD-supportere
 
Uriasposten analyser rapport om ”Politisk ekstremisme i Danmark”