P77: Pia’s store maskespil om Den Danske Forening


NetAvisen P77.dk: Pia’s store maskespil om Den Danske Forening

Pia Kjærsgaard har siden sin start i politik nægtet at have været medlem af Den Danske Forening. Men P77 har fundet noget der kan sætte spørgsmålstegn ved om Pia Kjærsgaard taler sandt, eller om hun blot dækker over sin fortid i Den Danske Forening.

Den Danske Forening er kendt for sine stærkt indvandrerfjendske  holdninger og for at have huset flere fremtrædende højreekstremister, herunder nazisten Jonni Hansen før han stiftede DNSB.

Den Danske Forening har også haft medlemmer som i dag sidder i Dansk Folkepartis top.

De mest prominente er Søren Espersen og Søren Krarup.
Mens Søren Espersen og Søren Krarup, forlængst har vedkendt sig deres medlemskab af den stærkt indvandrerefjendske forening.

Forholder det sig anderledes med Dansk Folkepartis leder Pia Kjærsgaard, der nægter et tidligere medlemskab eller dybere kendskab til Den Danske Forening.

Selv om mange personer i hendes eget bagland, har udtalt til pressen eller skrevet på internettet at Pia Kjærsgaard skam har været aktiv i Den Danske Forening fra 1987 til 1997.

I november 2001 bragte bladet Tjeck Magazin, en kontroversiel artikelserie om Dansk Folkeparti og Den Danske Forening.
Pia’s store maskespil

”Pia Kjærsgaard har været TYS-TYS-MEDLEM af Den Danske Forening i 10 år. Det er en hemmelighed, hun vogter strengt uden for partiets rækker – men indadtil kender mange til formandens dobbeltspil. Sådan fortæller gamle PARTISOLDATER med nært kendskab til formanden til TJECK.” Skriver Margrethe S. Hansen på NetAvisen P77

Reference
Margrethe S. Hansen NetAvisen P77.dk

For yderlig læsning
Dansk Folkeparti fra den ene fiasko til den næste