P77.dk – Ytringsfrihed for Loke, men ikke for Thor

Højrefløjens bloggerer og debattørere i selvsving over Henrik Gade Jensen i DR-programmet, Hængt ud på forsiden. Skriver Carsten Halvorsen på NetAvisen P77.dk

Og fortsætter med bl.a
Sagen, hvor Henrik Gade Jensen i DR-programmet, Hængt ud på forsiden er blevet fremstillet som offer for usande tilsyneladende beskyldninger om nazisme, har fået højrefløjen til at gå helt i selvsving.

Typisk for dem.
De var ligeglade med de andre programmer i serien, men når det for en gangs skyld er gået ud over en af deres egne, så er de staks oppe i det røde felt.

Hvad David Trads, Rasmus Lindboe og René Karpantschofs har fået hældt ud over sig af møgspande af hysteriske højrefløjsere, trodser enhver beskrivelse.

Hetzen fik lørdag den 3. november René Karpantschof til at skrive en fornuftig kronik i Politiken, hvor han forsøgte at tage til genmæle, men uden at få bølgerne til at lægge sig.

//ekstrabladet.dk /nyheder/lederen/article1857889.ece.

Ekstra Bladet fulgte efter den 4. november med kritik af programmet og i deres leder skrev de blandt andet.

“MEN DRÅBEN, der fik mig ud af glashuset, var, da jeg i går læste Politikens kronik skrevet af Rene Karpantschof. Han blev hængt ud i det seneste program for, som det hed helt uden dokumentation, at have beskyldt en spindoktor for at være nazist for ni år siden. Det havde han så ikke.

Også her var fakta voldsomt strammet af Detektor. Tidligere har Berlingske klaget til pressenævnet og BT nægtet at medvirke i programmet. Der tegner sig altså et mønster.”

I forbindelse med netdebatten om kronikken stødte jeg tilfældigt ind i nogle gamle medkombattanter fra blogdebatterne på Jyllandsposten jp.dk.

Det viste sig, at vi åbenbart alle var blevet banned på den store jyske provinsavis.

Det var lidt hyggeligt sådan at mødes igen på Politiken, men det fik mig bagefter til at surfe lidt rund på andre højrorienterede mediers debattråde, hvor jeg kunne konstatere, at kritikerne var der ikke mere.

Hos Morten Uhrskov, hos Michael Jalving, hos Søren Espersen – alle på jp.dk og hos Sappho, hos Snaphanen og hos Uriasposten var billedet det samme: Debatten er stort set væk.

Nu var der kun de indforståede tilbage.
Herunder en vis, Falkeøje på Uriasposten, som får lov til at ivre for likvideringer af politiske modstandere uden at blive bortvist af Kim Møller, manden bag Uriasposten.

Reference
Netavisen, P77.dk – hvor du kan læse mere

For yderlig læsning

Hængt ud af DR