P77,dk, Nationalkonservativ blog

Netavisen, P77.dk, Nationalkonservativ blog: Fryd at Kamel Qureshi fik tæsk

På den nationalkonservative blog Uriasposten fryder man sig over dagens overfald på SFs folketingspolitiker Kamal Qureshi. Skriver Margrethe S. Hansen på NetAvisen P77.dk
-Og fortsætter.

Socialistisk Folkepartis folketingspolitiker Kamal Qureshi blev tidligere i dag overfaldet af en gruppe personer fra det islamistiske yderliggående parti Hizb ut-Tahrir.

Overfaldet på Kamal Qureshi skete i forbindelse med hans deltagelse i muslimernes Eid-fest i Valby Hallen.

Til Politiken udtaler Kamal Qureshi følgende om overfaldet.
“Vi var klædt i vores festtøj og i godt humør ligesom alle andre, fordi det er en festdag for muslimerne. Men samtidig var der nogle folk fra Hizb ‘ut Tahrir, der delte materiale ud, hvor der var billeder af mig på. Der stod, at jeg har fået en pris fra Landsforeningen af bøsser og lesbiske, og derfor skal man ikke stemme på mig ved valget”

Ifølge Kamal Qureshi forsøgte en af mænende at stikke af med en kasse med Kamal Qureshis valgmateriale og da Kamal Qureshi beder den pågældende person om at holde fingerne væk går det galt.

»Jeg hiver fat i kassen og siger, at han skal holde fingrene væk fra vores materiale. Så bliver jeg slået i brystet flere gange, og der er en af dem, der giver mig en skalle«, siger Kamal Qureshi til Politiken.
Kamal Qureshi er rystet over oplevelsen.

Reference
NetAvisen P77.dk

For yderlig læsning

Det er bevist at skadefryd eksisterer  -Forskere har dokumenteret, at unge foretrækker at læse positive historier om hinanden. -Hvorimod ældre mennesker, ligefrem nyder at læse om unge, som møder livets nedture.