Pelsfirma sponsor Dansk Folkeparti-kandidater

Pelsfirma sponsor Dansk Folkeparti-kandidater

080320141742

Jeg har modificeret plakaten (Screendump) herover så problematikken fremgår lidt tydeligere, og kan da ikke lade være med tænke på Hardy Guldborg’s eventuelle popularitet hos partitoppen og den fremtidige karriere i Dansk Folkeparti, men vi da håbe det bedste, – selv om nogen jo nok vil kalde det for hykleri i topklasse, at forbinde Dansk Folkeparti med dyrevelfærd.

Pelsfirma sponsor Dansk Folkeparti-kandidater
Med tårevædet øjne har vi set fremtrædende dyreværnsfolk fortælle skrækkelige historier om en branche, som altså også sponsorere kandidater fra Dansk Folkeparti, – der har svinget sig op, som fortaler for netop dyrevelfærd.

Pelsfirmaet Kopenhagen Fur kom i fokus for 2,5 uge siden, da det kom frem, at det i 2012 havde givet 70.000 kr. til partiet Venstre, som partiet ikke havde oplyst om i sit regnskab.

Kopenhagen Fur vil ikke fortælle, hvem de ellers har støttet, men i dag kan man læse på Netavisen jyllands-posten.dk – at også kandidater fra Dansk Folkeparti, har modtaget penge fra den, til tider udskældte branche.

240520141253

For eksempel nævnes, at Anders Vistisen og Jørn Dohrmann fra Dansk Folkeparti fik et støttebidrag. – “Det var dem, der kontaktede mig,” forklarer Anders Vistisen til Netavisen //jyllands-posten.dk/

Reference
Webstedet /Facebook
Netavisen //jyllands-posten.dk/politik/ECE6805272/Politikere-Fik-penge-af-Kopenhagen-Fur/

For yderlig læsning.

Hardy Guldborg shared Forbyd minkavl nu’s photo.
 
Dansk Folkeparti i Kolding total kikset
 
Magasin stopper salg af ægte pels
 
Holland forbyder minkavl