Pia Kjærsgaard og Søren Espersen i valgkreds-skift

Pia Kjærsgaard og Søren Espersen i valgkreds-skift
Pia Kjærsgaard vil til det kommende folketingsvalg være at finde på stemmesedlen i Københavns Omegns Storkreds, mens Søren Espersen kommer til at figurere på stemmesedlerne i Sjællands Storkreds.

Søren Espersen har hidtil været valgt til Folketinget i Ballerupkredsen, Københavns Omegns Storkreds, mens Pia Kjærsgaard har været valgt i Kalundborgkredsen, Sjællands Storkreds. Ifølge en pressemeddelelse på webportalen, //facebook.com/pages/Pia-Kjærsgaard/Facebook

(Link til pressemeddelelsen her)

“Dyt dyt ska vi byt -Båt båt -Det kan vi godt -syntes tanken at være.
Men der kan ligge rigtig mange gode grunde bag den beslutning.

Søren Espersen skubbede den tidligere næstformand Peter Skaarup af pinden, -da man forfremmede Kristian Thulesen Dahl til formand for partiet og udnævnte Søren Espersen til næstformand.

Derfor kunne man godt antage, at Søren Espersen har brug for at få asfalteret sin nye og magtfulde possion i Dansk Folkeparti.

Ser man lidt mere på dispositionen, så kan en valgkreds vel også blive træt af at hører de samme gamle historier om Pia Kjærgaards frygtelige opvækst under trange kår, i hendes fars millionær-baghave bag isenkræmmerbutikken.

En butik som både kunne levere kaffekopper til højre- og venetrehåndeds kunder.

Så er der lidt mere ‘sprællemand’ i Søren Espersen, som sikkert kan berige valkredsen med fantastiske historier om kønsdiskrimination i Israel.

Et land hvor kvinder skal sidder bagerst i bussen og mænd foran.
Der er over 55 kønsopdelte buslinier i Israel.

Mænd og kvinder er også adskilte flere andre offentlige steder f.eks. i venteværelser, på posthuse, hospitaler, ved ceremonier og i butikker.

Det vil sikkert friste mange vælgere.

For yderlig læsning

Fremtrædende DFer trækker sig
 
Kønsdiskrimination i Israel, mand anholdt
 
Israelske teenagere kastede sten på kvinder