DF-Bio: Intet nyt fra Afghanistan


 

På trods af befolkningens opbakning til krigen i Afghanistan aldrig har været lavere, end nu – hvor kun 32 procent nu støtter krigen – så mener vor tids største fortaler for krig – dansk folkepartis Søren Espersen at det er en fornærmelse over for det afghanske folk at tro, at vi kan købe deres hjerter ved at bygge broer og forsamlingshuse.

Vi skal bruge alt på militæret og droppe den civile bistand mener krigstossen.
Og det ser ud som om den øvrige sorte højrefløj i Venstre og konservative har lyttet til ham.

Mens regeringens finanslovsforslag slagter ulandsbistanden, børnechecken og satspuljen til de udsatte, kan militæret skrive kontrakt med flere soldater til krigen i Afghanistan.

Som det eneste ministerium går forsvarsministeriet fri af den en milliard kroner store besparelse, som alle andre ministerier bliver pålagt i finansloven.

Støt vores soldater står der på mange biler.
Men den eneste rigtige måde at støtte vores soldater på er ved at trække dem hjem nu.

Krigen kan ikke vindes og bliver vi der vil endnu flere blive dræbt og lemlæstet for en håbløs sag.

Vores soldater er blevet ført bag lyset. De er blevet narret af krigsliderlige politikere der alt for længe har fortiet sandheden for vores soldater.

Dem der står tilbage med den største smerte er de efterladte, der har mistet deres kære børn eller forældre alt alt for tidligt. Den smerte mærker dødens købmænd ikke.
 


 
Støt vor soldater” står der på mange biler.
Jeg synes vi skal gøre det og kalde dem hjem fra en meningsløs krig, der kan medføre en meningsløs død eller lemlæstelse for dem.

Lad os så fortælle alle vores unge at der er ikke noget status ved at være med i en krig.

Det er kun de færreste der klarer sig igennem unden ar på krop eller sjæl,
men de tror alle at det er de andre det rammer, aldrig dem selv.

Når de så vender tilbage til samfundet. lemlæstede og opdager at de må stille sig bagest i køen sammen med andre handicappede for at få hjælp går virkeligheden først op for mange men så er det for sent.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *