R: Vestager holder klassens time på Næsby Skole og besøger Vollsmose

Tirsdag den 21. september besøger gruppeformand Margrethe Vestager Odense som en del af Radikale Venstres landsturné.

Her holder hun klassens time på Næsby Skole, besøger Odenses “Etniske Jobteams” i Vollsmose og vækstvirksomheden TeamOnline samt deler foldere ud i Bazar Fyn. Pressen er velkommen hele dagen. Skriver de Radikale i sin pressemeddelelse

-Og fortsætter
Odense-besøget er et led i Radikale Venstres landsdækkende “Tag ansvar”-kampagne med plakater over alt i landet og annoncer på landets største nyhedssites.
Radikale Venstres mærkesager er økonomi, udlændingepolitik og uddannelse, og det er de tre mærkesager, partiet med kampagnen sætter på dagsordenen ved besøget i Odense.

Dagen begynder kl. 9.00 på Næsby Skole, hvor Margrethe Vestager blandt andet vil holde klassens time for skolens 10. klasses elever. Kl. 11.30 går turen til de “Etniske Jobteams” i Vollsmose, der er en integrationssucces i Odense.

Vækstvirksomheden TeamOnline (teamonline.dk) har skabt en digital platform for den sociale sektor i Danmark, hvor kolde hænder bliver gjort varme – denne virksomhed besøger Margrethe Vestager kl. 15.00. Odense-besøget afsluttes hos Bazar Fyn, hvor Niels Helveg Petersen og Margrethe Vestager sammen med Radikale støtter, vil snakke med borgerne og dele foldere ud.

Margrethe Vestagers program for tirsdag den 21. september:
Kl. 09.00-11.00 Besøg på Næsby Skole
Kl. 11.30-15.00 Besøg i Vollsmose hos “Etniske Jobteams”
Kl. 15.00-16.00 Besøg hos det innovative IT-firma TeamOnLine.
Kl. 16.30 Besøg i Bazar Fyn sammen med Niels Helveg Petersen
Pressen er velkommen til alle arrangementer.

Du kan læse mere om den landsdækkende kampagne og de radikale mærkesager på deres hjemmeside, //radikale.dk Skriver de i deres pressemeddelelse.