Rød sejrer hos ingeniørerne

Valg 2011
Hvis ingeniører alene skulle sammensætte det nye folketing, ville Venstre og De Radikale blive størst, rød blok ville få flertal og -Dansk Folkeparti ville kun lige klare spærregrænsen. Skriver man på Nyhedsmagasinet Ingeniøren
-og fortsætter
Hver femte af landets ingeniører vil sætte sit kryds ved De Radikale, når de den 15 september skal være med til at sammensætte det nye folketing.

Det fremgår af en meningsmåling, som Epinion har foretaget for Ingeniøren og betyder, at ingeniørerne sender rød blok i regering med 89 mandater, mens blå blok må nøjes med 86 -hertil kommer de fire nordatlantiske mandater.

Opbakningen til rød blok står i skarp kontrast til stemmefordelingen blandt ingeniørerne ved valget i 2007, hvor 57 pct. stemte på blå blok. Skriver Nyhedsmagasinet Ingeniøren.

Men måske er det slet ikke så svært at finde en forklaring på det.
Der må vel også være en grænse for hvor længe ingeniørerne gider høre politikkerne tale om tørklæder, burka og Moskeer -alt imedens deres kældre fyldes op med vand og deres biler drukner på gaderne, -fordi det ikke lige passer ind i Dansk Folkepartis koncept -at bidrage med noget som helst begavet til den politiske debat eller samfunds-udviklingen generelt.

Reference
Netavisen //ing.dk /artikel/121783-roed-blok-sejrer-blandt-ingenioererne

For yderlig læsning

Vi har hørt det i skåltalerne siden 2001-kloakkerne har det ikke for godt