SF: Birthe Rønn svigter erhvervslivet og vækstbetingelser

Ifølge Jyllands-Posten har integrationsministeren uden varsel halveret længden af en opholdstilladelse som følge af et Green Card – som skal bruges til at tiltrække arbejdskraft til danske virksomheder.

Erhvervslivet er rasende og SF’s udlændingeordfører Astrid ryster på hovedet over, at ministeren svigter enhver vækstdagsorden.

Skriver man i en pressemeddelse fra SF -og fortsætter

-Jeg forstår ikke, at det nu skal blive sværere at få kvalificeret og nødvendig arbejdskraft til Danmark.

Veluddannet arbejdskraft er vigtig for at en god ramme for vækst, og skal være med til at få flere virksomheder til Danmark og skabe arbejdspladser til os alle sammen.

Det er mig en gåde, at ministeren ikke vil støtte op om, at vi får flere arbejdspladser.

Ministeren giver ikke en forklaring på ændringen – derfor har Astrid stillet en byge af spørgsmål, dels om grunden til ændringen.

Og dels om, hvorfor det er sket så pludseligt. Astrid understreger, at udenlandsk arbejdskraft skal arbejde under danske løn- og arbejdsforhold-

-Regeringens højre hånd ved ikke, hvad den venstre laver. Lars Løkke holder skåltaler om vækst, men bliver tacklet benhårdt af sin egen integrationsminister.

Det ville være komisk, hvis det ikke det lige nu er helt afgørende, at danske virksomheder får gode rammebetingelser.

Det er reelt tragisk, at regeringen ikke mener vækstdagsordenen alvorligt og viser det helt tydeligt på denne måde, siger Astrid

For yderlig læsning.

Seneste nyt fra SF