Smidt ud af SIAD efter kritik af Anders Gravers ven som er Nazist!

 

Det er sandelig overraskelsernes tid.

Tænk det havde jeg aldrig troet.

Men det er hvad Brian Vestergaard skriver på en offentlig facebook-væg.

(Link til screendump af indlæg her)

Brian Vestergaard: Nu er jeg så også blevet smidt ud af SIAD efter at have kritiseret én af Anders Gravers venner som er Nazist!

Fik den melding fra ham, at jeg skaber splittelse ved mit angreb på denne person! Anders Gravers er så uselvstændig, og han tager imod, hvor han kan få! Jeg synes det er virkelig sørgeligt, da sagen er rigtig god. Men med de forkerte mennesker ved roret vil det være med til at skabe en negativ og forkert indstilling til de personer og modstandgrupper som kun har til hensigt at befri Danmark fra Islam. I min verden går Islam og Nazisme hånd i hånd mod helveds port! Citat slut.

Hvem mon det kan være – var min første tanke.

Men nu tror jeg, at jeg har fundet svaret på det, i den offentlige facebookgruppe SIAD Stop Islamiseringen Af Danmark.

Der finder man indlæg som dette: (Link til screendump her)

Anders Gravers: Her er et Citat Bo Hansen.

Brian Vestergaard: “Hold da op – der er gang i den herinde! kommer ind og lurer efter ikke at havet været på i nogle dage. Ret skal være ret uanset, hvad vi taler om, og der skal IKKE gøres forskel på nogen overhovedet.

Så Philip Kbh – derfor spørg jeg dig lige ud ??
Har du aldrig ytret dig på andres væg omkring Hitler ???
Jeg citerer lige hvad jeg har læst du har skrevet på en andens væg.

“Jeg må indrømme at jeg ofte savner Hitler når jeg læser sådan noget”

ØH OKAY – hvis ikke det er nazistiske tendenser, så ved jeg ikke hvad det er! Tror der er nogen mennesker som skal ransage sig selv lidt, og måske finde ud af, hvad SIAD egentlig står for? eller måske det har ændret sig herinde siden jeg begyndte at deltage ? Jeg er modstander af islamisme, men jeg er lige så meget imod national socialisme!” Citat slut.

Anders Gravers: “Hvis ikke det er et angreb hvad er det så?”.

Bo Rightwing: Brian Vestergaard er ikke med i DM??

Anders Gravers: “Han er Brian Djursland gode ven. Men godt han ikke er med i DM så ryger han ud for at så splittelse.” Citat slut.

Der kan man bare se – Anders Gravers er koncekvent.

Brian og Bo er brødre – Tju-hej hvor det køre!

Her er lige et mere fra samme Facebook-debat – hvor Brian Vestergaard skrev sit indlæg.

Den 5-2-2012. – søndag kl. 15:59
Allan Fibecker: Det gør jeg Tina. Jeg indrømmer at være meget højreorienteret, og at jeg hader islamisme er vel kun naturligt.

Men nazister kan jeg ikke tolerere, og er Philip Traulsen blevet sat skak mat på SIAD, da han blev konfronteret med sine egne nazistiske vægopslag.

Er de ikke ynkelige, og hvor fyldt med løgn er Anders Gravers så lige, når han påstår, at nazier bliver smidt ud af SIAD, Han har selv hentet dem ind.

Er I da helt blinde for, hvad hovedpersonerne selv skriver.
søndag kl. 15:59 – (Link til screendump af teksten her)

Jeg undre mig en del over det, som Allan Fibecker skriver på sin offentlige Facebook-væg.

Allan Fibecker: “Han håner den hashkriminalitet, jeg er dømt for, og det er så pudsigt, da netop overskuddet ad omveje altid havnede i han’s lommer (en del af den).” Citat slut. (Link til påstanden her)

Den selvsamme søndag skriver Allan Fibecker: Jeg kender dig, Renè, og bare at du tør at kommentere på dette, viser at du er en sand vend og et mandfolk. De andre nosseløse er jeg færdig med.

Folk med nazistvenner, som du ser SIAD er blevet konfronteret med i eftermiddag, kan jeg ikke have. Izlam og nazisme er to sider af samme mønt – i min optik. ‘

Ham skolelæreren Philipenz CPH aka Philip Traulsen er blevet konfronteret med alle sine nazistiske vægopslag, og han står stadig ikke ved dem.

Hvem er løgnerne lige her.

Anders Gravers forsikrer os om, at der skam ingen nazier er i SIAD og EDL – og nu er han afsløret på egen side som den tølper, han er.

Mine 400k ville han skam gerne ha’. Omgeee
søndag kl. 17:11

Torun Have skriver: Synes du har gjort ret i din metode at få problemet løst, Allan.
Politiet skal løse opgaven sammen med din advokat, så må du tage den tid, det tager. Tag det med ophøjet ro …..
søndag kl. 17:30  – (Link til screendump af tekst her)

Det har ikke været muligt at indhente kommentare til, de fremsatte påstande mod de berørte personer, – da de ved anden lejlighed har nægtet at kommentere på indlæg på denne Blog. – Men de er naturligvis stadig velkommen, hvis de af en eller anden grund skulle have skiftet mening.

Læs også:

Ballade hos SIAD og Danish Defence League optrappes med stævning og politianmeldelse

 

P77: Nazimedløber i toppen af Danish Defence League 

*******************