Som Guldfisk i akvariet, Dansk Folkeparti-Randers Sommerudflugt

Som Guldfisk i akvariet, Dansk Folkeparti-Randers Sommerudflugt

Dansk Folkeparti Randers Sommerudflugt
Man startede udflugten på bedste institutions-maner, med fælles morgenbord.

130820151000

Kedelige triste boller og halvkold kaffe.
Og så gik Dansk Folkeparti Randers, ombord på et plastikfartøj, så de igennem panoramaruderne kunne se verdenen glide stille forbi.

130820150935

Og hvad fik bedstemødrene så tiden til at gå med?
Jo – En sad og fedtede med en eyeliner, hvilket var noget af en udfordring på båden – men så gik der tid med det.

130820150840

Tilsyneladende så kedeligt, ideforladt og helt uden intellektuelle udfordringer som kunne holde øjenlågene åbne, … så sover man lidt … tage en lille “morfar” i utide, så man er frisk og udhvilet til man kommer i havn..

130820150951

Alt i alt – Kedsomhed på Mariager fjord.
Skal man endelig finde noget positivt at sige, og det skal man, – så må det være, at udflugten kunne være tankevækkende for medlemmerne – set i forhold til den meget medie-omtale af mennesker i middelhavs-regionen, som må flygte over middelhavet i små usikre fartøjer.

For yderlig læsning.

Ytringsfrihedens univers
 
Dansk Folkeparti Randers Mega fiasko

2 comments on Som Guldfisk i akvariet, Dansk Folkeparti-Randers Sommerudflugt

 1. Hej Carl-Erik
  Mange tak fordi du tager dig tid til at publicere vores video.
  Næste år skal vi nok sende link til dig, således du slipper for at trawle nettet igennem eller bruge en af dine falske profiler på at finde den.

  Vi havde en rigtig god dag på både Randers og Mariager fjord.

  Det sker ikke ofte at man får set fjorden fra vandvejen, eller får tid til i fred og ro at pleje medlemmerne og spise sin frokost i naturen og snakke politik med ligesindede.

  Stemning og “hygge” er svært at gengive på film, men jeg kan forsikre dig om at det var en dejlig tur. Der var ingen tørre boller eller flade “madder”. Ej heller fri tjald, blå piller og sjov til næsen. Så det havde nok ikke været noget for dig.

  Igen – Tak fordi du tog dig tid til at publicere, så vi kan få en mulighed for at vise at vi er ganske almindelige danskere og ikke grimme uhyrre.

  Mvh Hende du ved

 2. Hvad om du brugte din egen tid på at fotograferer fra DFs arrangementer og satte tekst på ud fra dine egne oplevelser.
  Hvis man så end da kunne finde fornøjelse i dine tekster, lidt humor, men ikke engang det, kan man
  Men tak for at du lagde videoen op, så vi andre kunne nyde sejlturen og ønske vi var med, det ser hyggeligt og afslappet ud

Comments are closed.