Terrorist idømt 32 års fængslet


En amerikansk terrorist, Kevin Harpham, som har indrømmet at have anbragt en bombe i januar 2011, langs Martin Luther King Jr. Day paradens rute, blev tirsdag idømt 32 års fængsel. Skriver //hopenothate.org.uk

– Og fortsætter med noget i retning af-
Kevin Harpham, placerede en radiostyrede rør bombe tæt på marchen i Spokane, Washington

Ifølge FBI, var bomben funktionsklar og indeholdt granatsplinter og rottegift for at forhindre blødende sår i at koagulere, for at forårsage størst mulig tab.

Heldigvis blev bomben opdaget og demonteret.
Kevin Harpham blev arresteret to måneder senere af FBI.

Det stod hurtigt klart, at Kevin Harpham var medlem af National Alliance, en separatistbevægelse grundlagt af universitetslektor Dr. William Luther Pierce i 1974.

Pierce skrev bøger under navnet, Andrew MacDonald, og var forfatter til den berygtede fiktive bog, The Turner Diaries, der skildrer en revolution i USA, som fører til racekrig.

Bogen har inspirereret en anden amerikansk nazistisk terrorist, Timothy McVeigh, der detonerede en lastbil-bombe foran Alfred P. Murrah-bygningen i Oklahoma City i 1995. og dræbte 168 mennesker og sårede over 800.

-The Turner Diaries, blev fundet sammen med Timothy McVeigh, da han blev anholdt.
Timothy McVeigh fik eksekveret sin dødsstraf i 2001.

William Pierce og Den Nationale Alliance er også tæt knyttet til British National Party (BNP).

David Copeland, BNP-medlem og senere medlem af National Socialistiske Bevægelse, dræbte tre mennesker med en bombe i 1999, citerede fra, The Turner Diaries, da han blev afhørt af politiet.

Reference
//hopenothate.org.uk

For yderlig læsning

Ti års fængsel for angreb på moské
 
Hvem markedsfører en ekstremblogger som Fjordmand?
 
Eurabia-ekstremisme netværk og terroristen massemorderen Anders Behring Breivik