Dommen i dag, fredag, den 13. august: Brugte man EU-støttekroner ulovligt?

EU-støttesagen i Lyngby. Dommen blev 6 måneders fængsel – Dommen blev anket.
-han kan fortsætte sit arbejde, ifølge partileder.
Hvilket får Betty til at tænke på en alternativ hjemmearbejdsplads – medens hun lytter til, – The Final Countdown fra Sankt Petersborg, 80-er Disco

//IKKE-sponsoreret presse-information
 
Dokumentfalsk og svindel – EU-støttesagen i Lyngby, august 2021
En falsk kontrakt er i fokus i sagen om den personlige assistent, der på en forårsdag i 2015 gik ind på Dansk Folkepartis personale- og sekretariatschefs kontor og bad hende – om en undreskrift på et falsk dokument, der senere blev brugt som dokumentation overfor EUs interne revision, for legaliserer en betydelig udgift i en EU-støttet fond, der havde til formål at øge kendskabet til EU-projektet. Flere vidner i sagen husker ikke noget om nogen omtale af den europæiske union på sommergruppemødet. Et enkelt fremtrædende vidne siger helt konkret om mødet i Skagen: ‘Jeg havde ikke en Meld-konference på tapetet. Det havde jeg ikke..!
Dom i sagen forventes at blive afsagt, fredag eftermiddag, den 13. august.
Svindel med EU-midler / dokumentfalskeri – Falske penge eller falske kontrakter
– hvori består forskellen, tænker Ruth – //IKKE-sponsoreret presse-information
 
Møde i fællessalen med afstemning ved plenum
One flew over the cuckoo’s nest (1975) (voting scene)
En fløj over gøgens rede – er en amerikansk komediedramafilm fra 1975 instrueret af Miloš Forman. Filmens tema bygger på romanen, One Flew Over the Cuckoo’s Nest, fra 1962, af Ken Kesey.
//IKKE-sponsoreret presse-information

 
Under klokkerne – Krise i arbejdsmiljøet
Hvis en organisation som fx. den danske folkekirke, ikke kan forvalte sit arbejdsgiver-ansvar jvf. Culpa reglen – som en god og fornuftig person, en bonus pater familias, plejer at udvise i tilsvarende situationer, så må man naturligvis hjælpe sådanne organisationer ved at fratage dem økonomisk tilskud / Sponsorater fra det offentlige samt mulighed for, at de kan få anvist arbejdskraft via Jobcentrene. tænker Connie
// IKKE-sponsoreret presse-information
Arbejdsgiveren skal sørge for, at arbejdsforholdene på arbejdspladsen er sikkerheds- og sundhedsmæssigt fuldt ud forsvarlige (jf. Arbejdsmiljølovens §15). I folkekirken er det derfor menighedsrådet, der har ansvaret i forhold til de medarbejdere, der er ansat af menighedsrådet.