V-politiker på skadestuen efter værtshustur

V-politiker på skadestuen efter værtshustur
Ifølge Ekstra Bladets oplysninger blødte Karsten Lauritzen kraftigt, men han var i stand til selv at tage en taxa til skadestuen, efter at have fået forbundet læsionen på Toga Vinstue. Kan man læse på Netavisen, ekstrabladet.dk

– Toga Vinstue er et værtshus (med den holbergske undertitel “Det politiske kandestøberi”) i Store Kirkestræde i København, ikke langt fra Christiansborg.

Toga er især kendt for det såkaldte “Toga-netværk” af yngre politikere, især sådanne, der i slutningen af 1980’erne og begyndelsen af 1990’erne havde været aktive i de politiske ungdomsorganisationer.

Værtshuset er endnu et meget populært tilholdssted for politikere såvel som medlemmer af de danske ungdomspolitiske organisationer. Skriver man på hjemmesiden //da.wikipedia.org/wiki/Toga_Vinstue/Wikipedia.

Fredag aften skulle der have været flere journalister og politikere – bl.a. en række tidligere VU-ere – ved bordene på værtshuset, inden Karsten Lauritzen kom galt af sted.

– Et uheldigt fald, der involverede et bord, resulterede i, at den 30-årige Venstre-profil fra Nordjylland skar sig så slemt på nogle glasskår, at han måtte sys i håndleddet med fem sting på skadestuen. Skriver Netavisen ekstrabladet.dk
 
For yderlig læsning.

Liberal Bodega-Alliance
 
hjemmesiden //seoghoer.dk/Nyheder/ Lars Løkke: Omtumlet efter cykelstyrt
 
//gylle.dk/hemmelig-video-afslorer/ Hemmelig video afslører, hvad der blev sagt i “skovsminke-sagen”
 
hjemmesiden //ekstrabladet.dk/nyheder – Værtshustur endte galt: V-politiker på skadestuen