Ville dræbe sine børn, de skulle møde Jesus

131020140852

Ville dræbe sine børn, de skulle møde Jesus
Politi: Mor sagde hun ville dræbe sine tre børn, så de kunne møde Jesus

Den 47 årige præstefrue Pamela Christensen fra Montgomery, en forstad til Chicago, er blevet anklaget for mordforsøg, for angiveligt først forsøge at forgifte sine tre døtre og efterfølgende stikke to af dem med en kniv, så de kunne “møde Jesus Kristus.”

Den 25 September var politiet tilkaldt til hjemmet og mødte de ved døren den 47 årige præstefrue Pamela Christensen, der var iført en hvid kjortel som var oversprøjtet med blod.

Ifølge rets-dokumenterne, faldt hun på knæ og tilstod, at hun havde forsøgt at dræbe sine tre døtre.

De tre piger, aldre 12, 16 og 19, fortalte politiet, at deres mor havde klædt dem helt i hvidt og havde holdt en kniv foran dem, og spurgt om de så Jesus Kristus som deres frelser.

To af pigerne blev stukket ned, og Pamela havde også stukket sig selv i brystet og maven, de er blevet behandlet på hospitalet og har overlevet.

131020140854

Efter en ransagning af familiens hjem, fandt man på hendes mobiltelefon flere beskeder fra hendes mand, Vaughn Christensen tidligere præst ved en Sugar Grove, om verdens undergang, og at hun havde brug for at forberede familien til at møde Jesus.

Den 29. august, en måned forud for knivstikkeriet havde Pamela Christensen indledt en skilsmissesag og havde anmodet om beskyttelse mod sin mand, da Vaughn Christensen var blevet stadig mere voldelig mod hende og børnene.

En anmodning som blev imødekommet efter hun havde fortalt at Vaughn Christensen var blevet “mere og mere uligevægtig” i løbet af de seneste syv måneder, og havde truet med at skade sig selv og børnene.

Politiet har været tilkaldt til hjemmet flere gange indenfor det seneste år, efter flere hændelser og den 25. august flyttede Pamela Christensen hjem til sin far.

Robin Domalewski, der er nabo til familien Christensens, beskriver sine naboer som “stille og reserveret,” og tilføjer, at hændelsen er “forbløffende for mig.”

Hun og hendes mand Eric Domalewskis fortæller at familien Christensens børn blev undervist i hjemme, og sjældent blev set uden deres mor.

– “De var altid sammen,” hun havde talt med Pamela Christensen ved flere lejligheder,
og kvinden havde nævnt at hun var syg.

“Hun optrådte meget bange,” fortæller naboen Robin.

Reference
Hjemmesiden //dailymail.co.uk/news/article-2788830/pastor-s-estranged-wife-dressed-three-daughters-white-stabbed-two-children-meet-jesus.html – Pastor’s wife dressed her three daughters in white ‘before stabbing two so they could meet Jesus for the end of the world’ på Daily Mail online
 
Politi: Mor sagde hun ville dræbe hende tre børn, så de kunne møde Jesus i Chicago Sun-Times
 
Abuse Tracker, A Blog by Kathy Shaw, A digest of links to media coverage of clergy abuse.