Dennis Flydtkjær og hans moralbegreber

Dennis Flydtkjær og hans moralbegreber

Hvorfor gemmer du dig for min officielle FB-profil Dennis Flydtkjær?

Hvis jeg var dig, Dennis Flydtkjær -så tror jeg, at jeg ville føle mig en lidt dum og umoralsk.

Dennis Flydtkjær skriver, ‘Jeg undrer mig over, at statsministeren fra det normalt skatte-elskende Socialdemokrati, ikke bare betaler det uberettigede fradrag tilbage, som hun har modtaget for sin mand. Det er da en mærkværdige skatte-moral.’

-Generelt set, vil der nok kunne skrives, end-dog meget tykke bøger om,
hvad Dennis Flydtkjær har gode grunde til at undre sig over.

Men vi kan da godt vende begrebet, skatte-moral, en gang i luften.
Her er et gammelt billed af Morten Messersmith, Jens Peter Svendsen/Låsby-Svendsen og Peter Brixtofte.

Tre personer som har prøvet at kikke en dommer dybt i øjnene.
Låsby-Svensen havde inviteret til fødselsdags-party -fra 2003 -har han hverken afleveret selvangivelse eller betalt sin skat på ca. 43 millioner kr.

Han er fra 1977 -ved flere lejligheder blevet dømt for overtrædelse af straffeloven for bl.a. bedrageri, trusler mod dyreværnsfolk og drabs-trusler mod ansatte i SKAT, samt for overtrædelse af fyrværkeriloven.

Hvordan syntes du selv det går Dennis Flydtkjær?

Reference
//da.wikipedia.org/wiki/

For yderlig læsning.

Dansk Folkeparti optrapper angreb på EU-forskeren Marlene Wind