Flugtbilisme-kulturen trives i Dansk Folkeparti

Flugtbilisme-kulturen trives i Dansk Folkeparti
En forklaring som, Jeg havde en dårlig dag, ses som fyldestgørende, en helt acceptabel forklaring som understøttes af ord som – at man er ked af det.

Peter Skaarup måtte i medierne, efter at Dansk Folkepartis Bent Bøgsted valgte at flygte fra et trafikuheld -Et trafikuheld der kun blev afsløret fordi en respektabel betjent var vidne til hændelsen.

Accept af flugtbilisme-kultur
-I forhold til selve sagen, så går jeg ud fra, den går sin gang i forhold til politiet.

Det er vi ikke herrer over
Det, vi skal tage stilling til, er, om vi føler det skal have nogen konsekvenser for Bent Bøgsted rent politisk fra gruppebestyrelsens side.

Der synes vi, det tæller til hans fordel, at han lægger sig fladt ned og siger, den er helt gal. Fortæller Peter Skaarup, til en undrende journalist.

Peter Skaarups enestående evne til at -hælde vand ud af ørerne, gjorde ham til min storfavorit, til formandsposten, men sådan gik det ikke – i stedet blev han gået som næstformand.

En alternativ synsvinkel
Det havde måske, situationen taget i betragtning, vel været nærliggende at lægge vægt på, at Bent Bøgsted er partiets arbejdsmarkedsordfører og – at det var i den egenskab, at han måske ville bidrage til at øge beskæftigelsen i autobranchen – den vinkel kunne der sikkert være skrevet en del historier over.

-Jeg kender Bent Bødsted som flittig og hæderlig. Jeg er overbevist om, at det er en engangs-forestilling. Derfor får det ikke nogen konsekvenser for ham, siger Peter Skaarup til Netavisen Ekstra Bladet //ekstrabladet.dk

En engangsforestilling
Peter Skaarup har set pointen -Hvis alle mennesker gjorde det, så havde vi jo et anarkistisk samfund.

-Det er slet ikke som jeg kender Bent. Nu er der heldigvis ikke kommet nogen mennesker til skade, men uanset det, så går det ikke, hvis alle mennesker gjorde det, så havde vi jo et anarkistisk samfund. Siger han til Netavisen Ekstra Bladet.

Flugtbilisme-kulturen
Kan man konkluderer, at hvis Peter Skaarup kender “EN” -så er det bare total i orden, at udvise en anarkistisk adfærd – når man bare hævder – at man er ked af det?

Reference
Netavisen //ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/df-top-freder-flugt-bent/5435372
Netavisen //ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/dfer-stak-af-fra-trafikuheld/5435183
Netavisen //nordjyske.dk/nyheder/nordjysk-folketings-medlem-stak-af-fra-uheld/43c66210-8376-4d5d-a64f-d5992e60611b/112/1513

For yderlig læsning.

Dansk Folkeparti-folketingsmedlem flygter fra trafikuheld